Via via kreeg ik deze foto terug.  Onze 612 Turbomatik E in lang vervlogen jaren. Deze heeft toch 10.000 h voornamelijk voor de dieplader gestaan. Heeft vanalles meegemaakt bij ons.  Staat nu met bijn

Fendt 612

+11
Gavrie Willemsen
Via via kreeg ik deze foto terug. Onze 612 Turbomatik E in lang vervlogen jaren. Deze heeft toch 10.000 h voornamelijk voor de dieplader gestaan. Heeft vanalles meegemaakt bij ons. Staat nu met bijna 22000 uren op rust bij een Belgische liefhebber. Beetje door de komst van de Inter 1455 XL dat hij wat op de achtergrond geraakt is. Na een paar jaren zo goed als stil gestaan te hebben in onze loods hebben we hem toch maar verkocht. Ooit wil ik er wel ene terug op den hof hebben maar eerst ons rood/grijs monstertje maar is in orde zetten voordat we ons weer in een ander verhaal storten.

Reacties

fendt509-power
Blijft machtig zo’n 600 serie
+3
Gavrie Willemsen
@fendt509-power dat gehuil als die begint te trekken, pure TractorPorn….
schluterman
@Gavrie Willemsen dat zal je met de schlüter super 1500tvl niet hebben die brult veel meer een ongekend geluid dat als je dat gehoord hebt nooit meer vergeet.
+2
Gavrie Willemsen
@schluterman momenteel staat een huilende MWM bij mij bovenaan de lijst van “kippenvel-leverende-motoren”…. Een huilende Schlüter heb ik nog niet mogen metalen. Toen ik de mijne kocht zijn wij die zo goed als onmiddellijk beginnen demonteren…
Gavrie Willemsen
@schluterman ik ben dus zeer benieuwd
schluterman
@Gavrie Willemsen je zult het wel mee maken volgende week in kirchlenger volgende week 😉
Gavrie Willemsen
@schluterman dus als ik naar huis rij is mijn liefde voor een oude Fendt 600 serie helemaal over? 🤪🤪🤪
+1
schluterman
@Gavrie Willemsen wie weet ik ben benieuwd hoe je eerste schlüter feltdag ervaart
+2
Gavrie Willemsen
@schluterman zaterdag ochtend vroeg vertrek ik, heb hotel geboekt en zondag avond kom ik terug naar huis
+1
schluterman
@Gavrie Willemsen goed bezig. Wij vertrekken zaterdag morgen heel vroeg onze pa en ik en zijn heel de zaterdag daar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!