24 augustus 2022 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 120 met Vaia 16-tonner.Voor de Breston stortbak uit 1980 van het uienexportbedrijf bij ons uit de buurt.Op de stortbak zitten tegenwoordig een paar la

Deutz-Fahr Agrotron 120

+6
PieterA
24 augustus 2022 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 120 met Vaia 16-tonner.

Voor de Breston stortbak uit 1980 van het uienexportbedrijf bij ons uit de buurt.

Op de stortbak zitten tegenwoordig een paar lampjes aan de zijkant die aangeven of je netjes in het midden van de stortbak zit.

Na de stortbak gaan de uien met een van Trier transportband naar de VHM boxfilr.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
+6
PieterA
Aan de linkerkant kun je een stapel lege kisten zetten. Deze worden vervolgens ontstapeld en één voor één naar rechts getransporteerd.

In het midden zit een rvs bak waar de uien in gestort worden. Als er genoeg kg's in zitten gaat de bodemleven van de bak open en loopt de inhoud van de bak in de onderhangende kist. Als de kist vol zit, zakt hij en wordt hij naar rechts getransporteerd, waar hij gestapeld wordt tot een stapel van 2.

(klik om te vergroten)

VHM boxfilr
+2
WaterDeutzer
Proces automatisering met installaties van BTH uit Eersel heb ik in jaren '90 ook aan mogen werken. Natuursteen of zand vanaf bulk in zakjes geheel op pallets gewikkeld. Supersnel alles, maar als er 1 schakeltje weigert......zijn mensen handen weer sneller.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!