Foto van een Massey Ferguson 6180. De 'nieuwe' aanwinst. Een Massey Ferguson 6180 Dynashift met 7.000 uur. Kan wel een poetsbeurt gebruiken, maar lijkt technisch goed. Voor zover ik kan zien werkt all

Massey Ferguson 6180

+5
frank_mf
Foto van een Massey Ferguson 6180. De 'nieuwe' aanwinst. Een Massey Ferguson 6180 Dynashift met 7.000 uur. Kan wel een poetsbeurt gebruiken, maar lijkt technisch goed. Voor zover ik kan zien werkt alleen de ruitenwisser voor en airco momenteel niet.

Gebruik deze samen met de John Deere om machines te halen/brengen, testen en te fotograferen voor de handelsonderneming die ik met mn maatje heb. Maar natuurlijk kan die ook thuis voor de hark of tussen de maaiers.

Reacties

rickboer blija
Stond bij boonstra in drachten te koop toch?

Die zag er nier heel raar uit en leek heel veel op deze
frank_mf
@rickboer blija Dat is hem inderdaad. Was eerst huiverig maar na een ommetje leek het ons wel wat
rickboer blija
@frank_mf heeft daar wel een redelijk lange tijd te koop gestaan. En ik kan zelf niet helemaal uitvinden waar hij daarvoor gedraait heeft.

Zoals ik zei, het lijk een niet verkeerde trekker en ik hoop dat je er veel genot van hebt!
frank_mf
@rickboer blija Er heeft een sticker op gezeten van Loonbedrijf Burggraaf. Ik denk dat een schadebedrijf misschien afschrikt, want deze was geen schade maar puur handel.

Want voor de uitvoering fronthef, pto, airco, goede XM108 banden 650/540, kruip en 4 toerige aftakas en niet te vergeten urenstand was het geen dure trekker eigenlijk. Hopelijk blijft die een beetje storingvrij.
rickboer blija
Quote Reactie van @frank_mf:
denk dat een schadebedrijf misschien afschrikt,

Dat weet ik wel bijna zeker, en tot 3 jaar geleden was het eigenlijk alleen maar schade voertuigen. Laatste jaren komt er telkens meer normale handel. Ze hadden laatst ook nog 3 nette new holland trekkers tekoop staan
PieterA
@frank_mf Deze telt de uren wel heel langzaam hoor. Doe 7.000 uren kun je wel vergelijken met 11.000 van een moderne trekker.
+1
frank_mf
@PieterA Dat ze langzaam tellen weet ik. Maar de rest van de trekker wekt totaal geen versleten indruk.
+1
casejxu
Quote Reactie van @frank_mf:
Loonbedrijf Burggraaf

Noord holland dus. Dacht dat dat in ?? Oosthuizen?? Zat. Maar dat zal @ralphhonda of @trekkerdockter ook wel kunnen zeggen
+2
trekkerdockter
@casejxu ja officieel heet het daar Etersheim daaar zat Loonbedrijf Hans Burggraaf, kan je nog zien of deze er nog een frontlader op heeft gehad toevallig?
frank_mf
Quote Reactie van @trekkerdockter:
frontlader

Op deze geen sporen van een frontlader. Ik zal nog eens goed kijken maar denk het niet. Ook geen plekken waar de kruishendel kan hebben gezeten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6180 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!