Foto van een MB Trac 1800 intercooler, MB Trac 1000 en een MB Trac 65/70. De MB Trac 1800 intercooler is in de Silberdistel kleurstelling gespoten en fabrieksnieuw gemaakt. Echt tot in de kleinste det

MB Trac Meerdere

+8
Fast Eddy
Foto van een MB Trac 1800 intercooler, MB Trac 1000 en een MB Trac 65/70. De MB Trac 1800 intercooler is in de Silberdistel kleurstelling gespoten en fabrieksnieuw gemaakt. Echt tot in de kleinste details waren nieuwe onderdelen te vinden. Alle gegalvaniseerde onderdelen waren opnieuw verzonken. In de cabine was ook alles in nieuwstaat. Het enigste wat oud was, was de trekbek.

Reacties

+7
Wimariete
Prachtige trekker. Dat mag wat kosten
+5
akkermopet
@Wimariete Wim hobby mag geld kosten 😜😂
+6
Fast Eddy
@Wimariete

Die is met €100.000 niet betaald ben ik bang. Zelfs de banden en de stoel zijn nieuw.
+7
Towaberg
@Fast Eddy je hebt dan wel een enig exemplaar 👌👌👌
+6
Fast Eddy
@Towaberg

Er stond ook nog een zwarte. Die zag er ook als nieuw uit. Maar daar kon je niet dicht bijkomen want er stonden hekken omheen.
+3
akkermopet
@Fast Eddy Die stond zeker aan de "ketting"!!!! 🤥🤣🤣🤣

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van MB Trac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!