Foto van een International 644 en een Ford 7000 aan het spelen opt maisland met een getrokken mat waar de Ford met enige regelmaat op ging staan en zo voortgetrokken werd door de Inter.Dit na afloop v

International 644

+3
Jotke
Foto van een International 644 en een Ford 7000 aan het spelen opt maisland met een getrokken mat waar de Ford met enige regelmaat op ging staan en zo voortgetrokken werd door de Inter.

Dit na afloop van Mais Hakselen Ouwe Stijl 2022 waarvan de opbrengst van consumpties naar Stichting Benjamin uit Diessen gaat. Een woonvorm voor verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen die enkele jaren geleden geopend is, volledig op initiatief van de ouders van de bewoners.

11-09-2022, Westelbeers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden mais hakselen , Mais , maisoogst , maisoogst 2022 en Mais Hakselen Ouwe Stijl 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!