Vandaag op de ath geweest. Paar mooie machines op de foto gezet.. Foto is geplaatst door stephan-inter op 15-09-2022 om 14:45:43, met 13 reacties.

Ath poseren

stephan-inter
Vandaag op de ath geweest. Paar mooie machines op de foto gezet.

Reacties

Jotke
Is zeker mooi spul!

Vroeg terug als je nu al weg bent.
stephan-inter
@Jotke nee hoor zit in een stand van claas nu. Vanwege buitje. Ondertussen wat uploaden
Jotke
@stephan-inter

Aah oke. Dat kan ook ja. Dacht al, dan heb je snel rond gelopen.😉
+1
stephan-inter
@Jotke was ook niet veel te zien..binnen 3 uur hadden we de hele ath al gehad.
Jotke
@stephan-inter

Aah oke. Ik had men bijna 7 uur hard nodig.🙈 Maar kijk misschien iets te nauw met foto's maken en wil misschien teveel op de foto zetten.😜

Heb wel heel de ATH en GTH gehad en tussendoor uiteraard gegeten. Pas rond 10:45u echt gaan lopen denk. Waren door bijna uur in de file pas rond 09:40 - 45u daar en pas rond 09:50u binnen denk. Toen nog naar andere kant van terrein meegegaan naar de stand en na pisstop en effe bij de minuaturenshop gekeken te hebben nog foto's van de club vertegenwoordigers en stand gemaakt van bedrijf waar ik bij mee was voor hun marketingmedewerkster.
+1
stephan-inter
@Jotke ik vond het echt een teleurstelling om eerlijk te zijn..had er meer van verwacht. Zeker de andere edities waar ik heen gegaan ben vele malen groter was en ook uitgebreider.
En dan nog de achterlijke hoge catering prijzen. 6 euro voor een aldi wit bolletje met een frikadel of hamburger.
Jotke
Quote Reactie van @stephan-inter:
@Jotke ik vond het echt een teleurstelling om eerlijk te zijn..had er meer van verwacht. Zeker de andere edities waar ik heen gegaan ben vele malen groter was en ook uitgebreider.En dan nog de achterlijke hoge catering prijzen. 6 euro voor een aldi wit bolletje met een frikadel of hamburger.

Ja vergeleken andere edities was deze kwa wat er stond minder ja. Al was het oppervlak toch echt hetzelfde. Het staat nu alleen dichter op elkaar( geen groot leeg grasveld tussen de stands) en 3 ipv 2 paden op 1 veld. Dit jaar waren veel standhouders op het ATH gedeelte alleen nu ook meer op het groen gedeelte gericht wat betreft de machines die ze hadden staan. Andere jaren stond er meer groot spul.

Ook ontbrak nu het trekker test parcours en is er geen groot demoveld meer omdat Mojo in ik meen 2019 de tientallen hectares landbouwgrond die tegen Walibi aan liggen en waar de demonstraties zoals de bietenrooi/mais hakseldemo's plaatsvonden heeft opgekocht en er blijvend grasland van gemaakt heeft voor festivalcamping.

Ja die cateringprijzen waren echt hoog ja! Al was dat vooral bij de broodjes. Vond friet en de bijhorende snacks bij de catering op veld B( bij de mechahal) dan wel weer meevallen. Das bij trekkertrek net zo duur.
stephan-inter
@Jotke ook veel merken waren afwezig.
Of er stond maar 1 klein dingetje van 1 merk.
Denk dat ik de volgende editie niet weer ga.
En gewoon weer naar de agritecna hannover ga
Tom VB
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Ongeordend naar John Deere 6120M
Jotke
Ik stel net als @Tom VB voor deze foto te verplaatsen naar John Deere 6120M
+1
SJB533
@Jotke en @Tom VB ik heb de foto verplaatst.
stephan-inter
@SJB533 bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6120M en hebben de trefwoorden poseren en ath/gth 2022 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!