Foto van een Massey Ferguson 575✌🏼. Foto is geplaatst door jan-bekhuis op 26-09-2022 om 10:24:33, met 12 reacties.

Massey Ferguson 575

+3
jan-bekhuis
Foto van een Massey Ferguson 575✌🏼

Reacties

+2
David Bakker
Een Duitse uitvoering zo te zien.
Pauls
@David Bakker Waar zie je dit aan ?
+1
wilbertkw
@Pauls ik denk aan de achterspatborden. Die zijn in Duitsland verplicht. In Dld zul je ook geen schelpjes als spatbord zien.
+1
David Bakker
@Pauls Normaal heb je onder her grote achterraam een klein raampje wat je naar beneden kan klappen . Deze heeft geen raampje maar een ijzeren plaat . Dit is mij verteld door iemand die zelf een Duitse 595 had waar om dat is weet ik niet .
Pauls
@David Bakker @wilbertkw en mij is ooit verteld dat de duitsers een 2de remsysteem moesten hebben, nl een trommelrem (als handrem) die aan de eindreductie in de schelp van het achterwiel zou zitten, maar van vertellen, kan je ook iets verkeerd horen ...
David Bakker
@Pauls dat klopt ongeveer wel.
jan-bekhuis
@David Bakker het is naar mijn weten geen duitse. Het achterraam klopt, maar hebben ze niet allemaal, dat was toen der tijd een soort configuratie op deze modellen, zelfde bij de 600 serie’s
+3
Towaberg
Als nieuw 👌
+1
Massey 2705
Als nieuw....! 👍
Pauls
Prachtig mooi gerestaureerd !!!
a3vandiejen
Heel netjes allemaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 575 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!