Om maar een beetje in de sfeer van een nieuwe maand te komen. Een kalenderfoto van een Lindner Lintrac 110 bosbouw uitvoering. Deze uitvoering is af fabriek geleverd net zo als de oranje bosbouw Steyr

Lindner Lintrac 110

+3
Fast Eddy
Om maar een beetje in de sfeer van een nieuwe maand te komen. Een kalenderfoto van een Lindner Lintrac 110 bosbouw uitvoering. Deze uitvoering is af fabriek geleverd net zo als de oranje bosbouw Steyr’s.

Reacties

+3
Fast Eddy
De vorige maand had ook geen verkeerde foto.

(klik om te vergroten)

+1
2850Johndeere6R
Dikke Hauer POM VX voorlader erop💪🏼💪🏼
+1
Fast Eddy
@2850Johndeere6R

Ook af fabriek leverbaar.
+1
2850Johndeere6R
@Fast Eddy Dinant vertelde het ja.
+1
16045HSX
Prachttrekkers👍. Helaas zie ik ze nooit in het echt.
Fast Eddy
@16045HSX

Onbekend maakt onbemind. Helaas zien nog niet genoeg mensen de mogelijkheden van dit merk. Terwijl het misschien nog vooruitstrevender is dan andere merken.
BvdD
@Fast Eddy ik denk dat de prijs daar wat mee te maken heeft.
Fast Eddy
@BvdD

De prijs lager dat als die van een Fendt. Dus wat is het probleem😉? Boeren kopen liever een merk die ze al kennen. Een Lindner is er in vario en met een versnelingsbak met powershift. Dus keuze zat.
BvdD
@Fast Eddy mij lijkt de trekker ideaal om onze agrotron 85 te vervangen. Alleen hij weegt nog al wat meer. Er kunnen geen grote banden onder. En de prijs ligt denk ik een 20%hoger dan een simpele trekker van een willekeurig ander merk.
Fast Eddy
@BvdD

De Lintrac 90 is er ook nog. Er zijn niet veel merken die een compacte traploze trekker hebben. Een traploze compacte Deutz is ook niet goedkoop. Ik heb foto`s van de vertegenwoordiger gezien dat ze een Lintrac op verplegings wielen hebben staan die ook nog eens hoger zijn dan de standaard banden. In combinatie met de 4 wielbesturing lijkt mij het ook een geschikte verplegings trekker. En om in Fendt termen te blijven, met de restwaarde zit het ook wel goed.
Fast Eddy
@BvdD

Dit zijn de foto’s die ik van de vertegenwoordiger heb gekregen. De trekkers hebben allebei 4 wielbesturing.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

BvdD
@Fast Eddy prachtig ding inderdaad
+1
16045HSX
@Fast Eddy Dat denk ik ook ja. Ik ben vooral benieuwd naar die meesturende achteras, die wil ik wel eens proberen.
Fast Eddy
@16045HSX

Als je de meerwaarde er van inziet is het echt superhandig.
+3
2850Johndeere6R
@16045HSX Dat ik de laatste keer betonplaten aan het rijden was werd de nieuwe van loonbedrijf Mol geleverd. Lijkt me een puik machientje 👌
+2
Fast Eddy
@2850Johndeere6R

Zowel voor de veehouderij en akkerbouw kan ik talloze klussen bedenken voor deze trekkers. In de groenvoorziening draaien de meeste Lindners op dit moment.
+1
SJB533
@Fast Eddy
Buren van m'n hobbyadres (paarden) hebben een oude Geotrac, maar voor de rest zie je ze hier niet. Denk dat ze in Nederland te weinig meerwaarde hebben voor de veehouderij
Fast Eddy
@SJB533

4 wielbesturing in combinatie met een voorlader. Een 430 toeren aftakas voor stalvoeren. Dat zijn wel aardige verkooppunten voor een veehouder.
SJB533
@Fast Eddy
Die 430 (zijn ze niet uniek in trouwens) kan ik me voorstellen, de 4WS niet.
Schluterfan
@Fast Eddy

Hefvermogen is met de 4wielsturing ook minder, maar of dat een belemmering moet zijn...
Fast Eddy
@Schluterfan

Dat was bij de eerste modellen zo. Nu is het hefvermogen bij zowel de 4 wielbesturing als zonder gelijk.
+2
casejxu
@16045HSX me oom heeft er sinds 2 jaar 1 lopen in het zwart. Voor hem de ideaal machine in het maaien van wegbermen
+2
Schluterfan
Ik zag er onlangs hier eentje in de buurt kanten maaien. Ik was even de controle over de weg kwijt haha. Ik blijf dit prachtige trekkers vinden. Een foto maken zat er helaas niet in op dat moment, maar wie weet dat ik hem volgend jaar weer tegenkom...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lindner Lintrac 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!