De bieten zijn de tweede week van september gerooid. Een klein deel was ook tarwe, dus besloten om te ploegen ipv nkg. De grond heeft nu een week of drie gelegen en er is veel regen op gevallen. Het p

Ploegen met Deutz-fahr agrotron 6190

+4
deufi
De bieten zijn de tweede week van september gerooid. Een klein deel was ook tarwe, dus besloten om te ploegen ipv nkg. De grond heeft nu een week of drie gelegen en er is veel regen op gevallen. Het ploegen ging nu aanzienlijk beter dan het stuk wat we van de zomer geploegd hebben om te kilveren. Direct na het ploegen hebben we het ingezaaid met wintertarwe.

Reacties

+2
deufi
De grond val wel redelijk.

(klik om te vergroten)

+1
PieterA
Dat gaat mooi zo!
+1
2850Johndeere6R
Ziet er netjes uit
+1
mdoornekamp
Mooi werk. Hier merken we in de bouwvoor ook niks meer van de droogte. Ploeg snijdt er nu weer mooi door

Dit is de 6190 toch?
deufi
@mdoornekamp nee droogte is zeker wel over. We hebben er dit jaar ook niet echt "Last" van gehad, genoeg water om te kunnen beregenen. Dit is inderdaad de 6190 ervoor. Stukken waar het zwaarder ploegde reden we 6,3 km bij 1600 rpm, dit was met name bij spuit en wagen sporen. De rest een versnelling hoger en 7,3 km bij zelfde toeren tal.
mdoornekamp
@deufi ok. Loopt wel mooi dan. Jij hebt een schakel bak toch?
+2
deufi
@mdoornekamp ja dat loopt prima. Dit is inderdaad een schakelbak. 6 versnelling, 4 powershift trappen. Rijdt super fijn. Zit ook nog een kruipbak in met 4 versnellingen, maar die heb we nog nooit gebruikt. In totaal de keuze uit 40 stappen vooruit en achteruit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!