Ketting strak is de volgende dag gebak? Of hoe zeggen ze dat? Onze Fendt is (uiteraard) vastgereden in een diepe put die de John Deere heeft gegraven met zijn achterwielen. Als niemand dat verhaaltje

Fendt 826 Vario

+10
Gavrie Willemsen
Ketting strak is de volgende dag gebak? Of hoe zeggen ze dat? Onze Fendt is (uiteraard) vastgereden in een diepe put die de John Deere heeft gegraven met zijn achterwielen. Als niemand dat verhaaltje geloofd dan verzin ik wel iets anders. Nee, de vlaktestelling van onze kipper werkte niet en we konden niet kippen maar hij zat daarmee ook vast omdat hij er niet meer van zichzelf uit kon geraken….

Reacties

+3
Mario-fransen
Ketting strak is gebak! Bekende uitspraak ook bij ons op de werkvloer, maar 1 geluk voor je Gavrie de rekening kun je door 2 delen. De andere trekker chauffeur trok de andere zijde strak!😉
2850Johndeere6R
@Mario-fransen dat gaat niet wil helemaal op als dat ook een chauffeur van Gavrie is😉
+2
Mario-fransen
@2850Johndeere6R de chauffeurs het zelf laten betalen natuurlijk! Leergeld voor de volgende keer.😉
+4
hooidonk
Gewoon een band gebruiken, in plaats van een ketting. Dan is er niks aan de hand.
+4
a3vandiejen
Levert een mooie foto op.😅
+2
jan4072
Als ik 10 foto's zie van trekkers die vast zitten dan staat er in 9 van de 10 een Fendt of JD voor. Is dat een hobby van die chauffeurs? (zich zelf vast rijden). Of hebben die minder trekkracht aan de trekhaak?
+4
Fendttrisixfan
@jan4072 of die rijden het meest van al? 😅
+4
Gavrie Willemsen
@jan4072 90 % van de werken waarbij je kans hebt op vastzitten wordt door Fendt of John Deere uitgevoerd. 😅😅😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 826 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!