De laatste snede is aan de kant. Hij kan in de winterstalling . Prima hobby maaier maar best wel zwaar met kneuzer er aan. Het is een PZ CM 212. De kneuzer wordt er niet beter op. Weet iemand nog een

PZ CM 211

+1
MF65
De laatste snede is aan de kant. Hij kan in de winterstalling . Prima hobby maaier maar best wel zwaar met kneuzer er aan. Het is een PZ CM 212. De kneuzer wordt er niet beter op. Weet iemand nog een TK 212 liggen ergens in de hoek van een schuur?

Reacties

frank_mf
Bij Verburg in Waarder lag pas nog een jong exemplaar in de schuur (Greenland/PZ). Misschien kan je daar naar informeren of ze die nog hebben.
MF65
@frank_mf dank voor de tip 👍
Fast Eddy
Schoon Assen heeft ook nog wel eens zo`n maaier staan. Hoogeveen mechanisatie in Den Ham (GR) heeft veel van de maaiers verkocht vroeger.
+1
MF65
@Fast Eddy 👍bedankt
JD 6110
Voor de hobby heb je geen kneuzer nodig toch... ? Kun je hem ook wel een keer extra schudden voor de hobby 😎
+2
MF65
@JD 6110 klopt maar ik kom voor droog hooi nog wel eens een dag te kort om het goed droog te krijgen. Dan scheelt het echt wel een dag.
+1
john deere 7810
@MF65

kan nog wel eens zijn dat we er op het werk ook nog wel wat hebben liggen, zal eens kijken.
deJong
Verdorie😐 ik heb onze tk212 vorig jaar in de oud ijzer bak gegooid. Anders had je hem zo wel mogen hebben...
MF65
@deJong 🥲
SJB533
Hoe zit dat eigenlijk met die kneuzers? Past op een CM212 alleen een TK 212, of passen een TK 220 (z'n opvolger) of TK 211 (voorganger) ook?
+1
MF65
@SJB533 zou het eigenlijk niet weten. Een TK 186 is beduidend smaller dat heb ik al een keer nagemeten.
+1
SJB533
@MF65
Als het wel kan: bij @Rietman ligt nog een 220...
+1
MF65
Liep deze week ook nog tegen een Kuhn FC 202 aan. Dus maaien gaat volgend jaar in elk geval wel weer lukken .

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 211 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!