Op onze Retro Oogstdag hebben we heel wat fotografen die langskwamen. Aangezien de hakseldemonstraties langs een gescheiden lijn verloopt, laten wij enkel fotografen toe die door de organisatie zijn a

International 3788

+8
MMaarten
Op onze Retro Oogstdag hebben we heel wat fotografen die langskwamen. Aangezien de hakseldemonstraties langs een gescheiden lijn verloopt, laten wij enkel fotografen toe die door de organisatie zijn aangesteld.
Zowel fotografen die hun eigen aanboden alsook fotografen die wij aanstelden mochten achter de nadar hekken en linten fotograferen.
Eén iemand had echter een mooie plaats om te fotograferen. Naast de vele drone's (een stuk of 5 zijn langs geweest) was er ook nog een fotograaf/journalist die in een hoogtewerker kon fotograferen. Daarnaast was de journalist ook onze presentator, die heel wat achtergrond informatie verschafte over de meer dan 70 machines die demonstreerden.
Jan Ebinger maakte dan ook deze prachtige foto, de International 3788 stond met de motorkap open en heel wat kijklustigen konden de binnenkant van de unieke trekker bezichtigen.
We hoorden van enkele deelnemers maar ook van heel wat bezoeker hoorden we dat het precies de werktuigendagen uit de jaren 70 en 80 was waar ze waren. Dit is voor ons een heel mooi compliment en daar doen we het uiteindelijk voor.
Voor ons is het belangrijk dat iedereen content is en men mooie herinneringen kan ophalen bij de machines van weleer!

retro-oogstdag.be/

Reacties

+1
1046
466 powerrrrrrrrr
+1
DANOONTJE POWERR
@1046 zou ook mooi zijn als ze het over konden brengen. 😜
+1
WaterDeutzer
Dan heb je al een lange neus, trek je 'm ook nog eens open.🤩

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 3788 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!