John Deere 1120 tijdje niet veel aan gedaan en toch altijd meer werk als verwacht .Spatborden waren toch slechter als gehoopt dus alles maar afgehaald en nieuwe stukken er inlassen ,gelijk wordt er nu

John Deere 1120

+3
JvH 1120
John Deere 1120 tijdje niet veel aan gedaan en toch altijd meer werk als verwacht .
Spatborden waren toch slechter als gehoopt dus alles maar afgehaald en nieuwe stukken er inlassen ,gelijk wordt er nu ook een JD roll Gard beugel geplaatst en de spatborden lager geplaatst moet allemaal net passen als het goed is.
Wordt vervolgt

Reacties

+7
JvH 1120
Een van de spatborden alle roestgaten en overbodige gaten dicht gelast

(klik om te vergroten)

Henk 1120
@JvH 1120 Zeer herkenbaar, de bekende plekken in de spatborden. Maar met een beetje goede wil, kan je ze op deze manier weer perfect herstellen.
JvH 1120
Ja klopt bij de spatbord steunen ook heeft hier een fritzmeier beugel opgezeten met van die platen midden op het spatbord hieronder waren ze ook kafrot, maar met wat plaat en een lasapparaat komt dat ook goed
Henk 1120
@JvH 1120 Heb die van mij 17 jaar geleden ook zo opgeknapt en het ziet er nog steeds goed uit
JvH 1120
Ziet er op foto's inderdaad erg netjes uit wat dat betreft af en toe wel spijt dat ik mijn vorige 1120 verkocht heb deze was ook wel een nette en harde trekker.
Henk 1120
@JvH 1120 Precies, dat vond ik ook echt een mooie 1120. Maar goed, ook deze zal er straks vast netjes bij staan.
Aan de mooie werkplaats zal het niet liggen 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!