Weer een stapje verder spatborden  5 cm verlaagd  zodat de sirocco multicofort ook wat lager komt ,en  alles gericht wat krom was en koplamp steunen gemaakt.

John Deere 1120

+3
JvH 1120
Weer een stapje verder spatborden 5 cm verlaagd zodat de sirocco multicofort ook wat lager komt ,en alles gericht wat krom was en koplamp steunen gemaakt.

Reacties

SJB533
Toch een ander subframe van een Ålö, als wat ik gewend ben... 🙈 Afgezien van het koppelen dan, want dit is volgens mij gelijk.
JvH 1120
Gekoppeld zit ie voor met 2 haken en achter met 2 pinnen, hier zie je maar een deel van de hefbomen de rest zit met pinnen in de u profielen en kan op twee lengtes gemonteerd worden.
SJB533
@JvH 1120
Ken het systeem. Je hebt de voorlader maar half afgekoppeld. Nu kun je eventueel nog een (bijvoorbeeld) sneeuwploeg monteren. Subframe is dat deel, dat echt aan de trekker gebout zit. Wij hadden een voorgaand model (Quicke 2000), met vast laadframe. Dit is een 2030/2530?
tractorfan.nl/picture/640610/
tractorfan.nl/picture/575961/
JvH 1120
@SJB533 klopt subframe is op de zelfde wijze,ik weet het niet zeker volgens mij is dit een 2030 heeft ook nog een snelwissel voor de bak zelfde systeem als euro .
SJB533
Quote Reactie van @JvH 1120:
heeft ook nog een snelwissel voor de bak zelfde systeem als euro

Kunnen er 2 zijn: het eigen systeem van Ålö had zijn eigen systeem, maar volgens er was er nog een: SMS. Waar dat voor staat, weet ik zo niet. Svensk of Skandinavisk Maskin Systemen of iets, vermoed ik
+2
a3vandiejen
Dit gaat prachtig worden hoor, ben benieuwd als het klaar is. 👌👍
+1
JvH 1120
@a3vandiejen ik doe mijn best maar gaat nog wel even duren ik moet nog andere voorkant voor de spatborden maken zodat de deuren aansluiten oude passen niet meer, hydrauliek stuurventielen en aansluitingen voor en achter nog maken diverse delen stralen strak maken en spuiten kabelboom maken en nog wel meer denk ik. Maar komt denk ik 😀
a3vandiejen
@JvH 1120 Is geen aangenomen werk toch?...komt goed.😃👍
+1
JvH 1120
@a3vandiejen nee is voor mij zelf maar tijd en geld😢
a3vandiejen
@JvH 1120 Dan ben je niet de enige.😃
+2
JvH 1120
Hier ook al vast een plaatje van de nieuwe achterlichten en ze passen ook nog.

(klik om te vergroten)

Henk 1120
@JvH 1120 Ziet er allemaal goed uit 👍🏼
Jaloers op die mooie wielgewichten... 😃
JvH 1120
@Henk 1120 moet er nog goed uit gaan zien 😉maar komt goed ja die wielgewichten jaren geleden een keer op de kop kunnen tikken voor een leuke prijs ,ze waren wit en zaten op een Ford de eigenaar daarvan wist waar ze voor waren maar ik wel.
Henk 1120
@JvH 1120 Ja, je moet ze wel kennen en daar kan je dan mooi geluk mee hebben 😄 Als je nu een paar tegen komt, lijkt het wel of ze van goud gemaakt zijn 😅
JvH 1120
Vindt ik van alles op het moment eigenlijk gewichten onderdelen voorladers complete trekkers allemaal even duur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!