Foto van een Ford 5000 4wd.even in bad gedaan. Dan komt de ware trekker er onder vandaan๐Ÿ˜Ž. Foto is geplaatst door RPCounty op 25-12-2022 om 21:58:24, met 34 reacties.

Ford 5000

+6
RPCounty
Foto van een Ford 5000 4wd.even in bad gedaan. Dan komt de ware trekker er onder vandaan๐Ÿ˜Ž
wim van de brink
@RPCounty mooie trekker zeldzaam met gemak

Reacties

+1
wim-same
Prachtige trekker Richard, wat voor vier wiel aandrijving ?
+6
RPCounty
@wim-same de as is GMC. Dus WW2. De fabrikant is lastig te zeggen. Wij noemen dit altijd een Franse as en werd in Frankrijk geproduceerd. Omdat de diff in het midden zit. En bij de engelse en italiaanse variant zit hij links uit het midden
+2
wim-same
@RPCounty Maar is wel een prachtige en unieke trekker.
+6
RPCounty
@wim-same gewone 5 of 7000 komen al haast niet meer te koop. Laat staan met 4wd๐Ÿ˜…
Pieter Buren
@RPCounty zul je net zien na zo'n uitspraak.๐Ÿ˜‚ 5000 met 4wd te koop: Ford 5000 4WD
Bieden
link.marktplaats.nl/m1925625382/…
+1
RPCounty
@Pieter Buren ja. Ik zag t. Maar bieden vanaf 10000 euro. En met n 10 serie motor๐Ÿ˜…
Jannes7000
@RPCounty zo zie je maar weer komt altijd wel weer wat boven drijven. 4w waren toen ook nog niet zo dik gezaaid.
Valtra-Fordpower
@RPCounty Waren die sterblokken originele 10 serie blokken? Ook bij de Gen 1 al?
+4
RPCounty
@Valtra-Fordpower gen 1 heeft de eerste jaren ook gewoon het gladde blok gehad. In 1983 werd het sterblok geintroduceerd.
+1
M.Wel.
Mooie trekker inderdaad
+1
John k
Mooi ding ๐Ÿ‘

Waat zijn al die 5000 trekers toch gebleven.....eerder toen ik nog in NL woonde zag je ze nog wekelijls te koop
+8
RPCounty
@John k het overgrote deel is geexporteerd. En wat er nu nog is zit vast bij verzamelaars. En die nu nog los komen worden nog steeds gebruikt. En dat is niet zo verwonderlijk. Want er waren maar bar weinig merken 50 jaar geleden die stuurbekrachtiging, 540/1000 aftakas, een sterke hef , 4 hydroventielen, hydraulisch bediende aftakas, 35 liter hefolie beschikbaar en bijvoorbeeld dual power, 4wd diverse motoropties in hun programma hadden. Dus daarom hebben deze dingen vanaf dag 1 vanuit de fabriek gewerkt tot nu terwijl je met sommige andere merken 20 jaar geleden alleen nog simpelere klusjes kon doen. Al met al zeer bruikbare trekkers dus zeer geliefd. En nu zie je vaak dat mensen die er vroeger 1 gehad hebben er nu weer 1 willen hebben.
+3
cyrus-van-gelder
@RPCounty inderdaad ja. Mensen die vroeger zo,n trekker hadden willen er maar wat graag zo,n zelfde terug. Zie het heel vaak om me heen Ook met auto,s hoor. Word me wel eens gevraagd of ik nog een Opel Kadett b of c weet.
Zelf hadden we vroeger IHC trekkers 724 en 644.
And gues what, het is me gelukt dat ik nu een 644 als hobby trekker heb
  • ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚
    Die zijn er nog wel, maar je moet toch goed zoeken naar 1 waar niet te veel werk aan zit. Voor een redelijke prijs .
    • ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

+3
Pieter Buren
@John k er staan sowieso weinig ford trekkers te koop op marktplaats. Eerder meestal meer dan 100, maar nu maar een krappe 80.
@Pieter Buren wordt steeds minder ๐Ÿ˜ฌ op mp maar 65 meer
+1
Pieter Buren
@Jelle Boerkamp6110 als je 'ford' intypt en dan de categorie 'agrarisch/tractoren' kiest, krijg je een kleine 80 resultaten. Je kunt ook het merk 'ford' aanvinken en dan krijg je 65 resultaten. Sommige mensen geven het merk namelijk niet op als ze een advertentie plaatsen, maar het staat vaak wel in de titel.
+1
cyrus-van-gelder
@Pieter Buren Bij mij vlak om d'r hoek staan er nog een paar uit de 1000 serie te koop. Heb er ook wel eens een paar op tf gezet
  • ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Pieter Buren
@cyrus-van-gelder ik ben niet echt op zoek naar een ford trekker. Vind het gewoon mooi om te zien wat er te koop komt.
@John k waarom vertrouw je het financiรซle systeem niet of wat denk je dat er gaat gebeuren?
+4
John k
@Pieter Buren ook al heeft het niks met trekkers te maken: hoe meer ik over het financiรซle systeem lees en de hele world order hoe meer ik er achter kom hoe groot corrupt zooitje als het eigenlijk is....
Overheden wereldwijd hebben teveel geleend waar niet meer uit te komen is, van de gewone mensen hebben er ookยณ teveel gewoon teveel geleent, de hele energie crisis die begint in Europa, huizencrisis overal, middenklasse verdwijnt, hele asiel crissis ( probleem verplaatsen naar ontwikkelde landen) en dan natuurlijk de inflate.
Geld op de bank? Als er 1 % van de klanten hun geld gaat opeisen begint de bank al in de problemen te komen, lekker gevoel...ja, de overheid staat garant...
Covid is done dus nu gaan ze het op de klimaat crisis gooien , ik verwacht een digitale currency en digitaal I.D. met al de andere plastic kaarten die je in je portemonnee hebt ook naar een digitale vorm. Daarna gelijdelijk beperkingen zodat je binnen je carbon quota blijft... ( in de UK beginnen ze al met proeven door steden op te delen en mensen zoveel mogelijk binnen hun cirkel te houden ( control) , social inkomen met beperkingen ( mensen die niks hebben hebben geen keuze)
Ach, zo kan ik nog wel een poosje doorgaan met mn mening geven.....Canada doet hier allemaal flink aan mee trouwens en is zeker niet meer het 'beloofde'land van eerder.
Voor de rest leef ik nog wel lekker relax en hier op het platte land merk je er allemaal niet zoveel van ๐Ÿ˜
Ach ja, vraag iemand anders en die heeft een hele andere mening......en dat is ook prima.
+1
Pieter Buren
@John k duidelijk. Zijn we weer op de hoogte. Ik volg het nieuws niet meer. Wordt er alleen maar triest van. Ik hoop dat de banken nog even blijven bestaan, want heb nog niet de behoefte om op mezelf te gaan wonen en al m'n geld in een huis te stoppen.๐Ÿ˜‰
+1
John k
@Pieter Buren banken zullen er gewoon blijven, een paar slechten vallen om en een andere finamciele instelling neemt dat er zo weer bij. Mensen moeten toch wrgwns wonen.
Hoe eerder je een huis koopt hoe beter het is ( je hoeft er zelf niet in te gaan wonen)
Pieter Buren
@John k m'n vader denkt dat door al die crisissen en stijgende rente de huizenprijzen gaan dalen, dus dat ik beter nog even kan wachten.
+3
wim-same
@John k Ik ben het in grote lijnen wel met jou eens hoor John, en ik ben ook benieuwd waar dit financieel gaat eindigen. Ik vrees het ergste.
+1
Jannes7000
@John k mooi dat jij er nog wat in de loods hebt staan John, zuinig op wezen of voor goed geld verkopen?
+6
John k
@Jannes7000 geld op de bank hebbje niwt zoveel aan en ik vertrouw het hele financiele systeem niet dus heb liever oud ijzer ofnwat anders innde schuur staan
+3
cyrus-van-gelder
@John k Dan ben je de enige niet die er zo over denkt.
  • ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
+2
verse koe
@John k probleem is, dat als alles instort het ook gedaan is met luxe hobbies
+1
John k
@verse koe instorten zal nog wel meevallen maar het systeem zal veranderen denk ik. Het bij printen van geld lost het probleem niet meer op.
Kloof tussen mensen die wel en nieg wat hebben neemt denk ik toe dus er blijft nog steeds een groep die genoeg $$ heeft voor de hobby ๐Ÿ˜‰
+3
Jannes7000
@John k inderdaad John, zolang je genoeg geld hebt is t allemaal geen probleem. Voor degenen die minder te besteden hebben gaat het wel lastig worden. Maar alles gaat nog steeds door.
+1
SJB533
Goed plan. Misschien morgen de pony ook maar eens wassen.... Die is inmiddels ook al redelijk in schutkleur... ๐Ÿ™ˆ
+2
a3vandiejen
Prachtige 5000.๐Ÿ‘Œ
+3
RPCounty
@a3vandiejen dank je Adrie๐Ÿ‘

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!