Foto van een Fendt 312 Vario. 6/2 ventiel erbij op gemaakt, omdat het maximaal aantal ventielenblokken er al op zit (2x hef, 3x achter 1 x voor) en de klant graag achter 2 dubbelwerkende ventielen ter

Fendt 312 Vario

dutchpower
Foto van een Fendt 312 Vario. 6/2 ventiel erbij op gemaakt, omdat het maximaal aantal ventielenblokken er al op zit (2x hef, 3x achter 1 x voor) en de klant graag achter 2 dubbelwerkende ventielen ter beschikking wil hebben, en de voorlader nog omhoog/omlaag wil bewegen. Fendt gebruikt namelijk al 2 ventielen voor de voorlader (gedubbeld met achter) dus was er nog maar 1 te gebruiken achterop.

Reacties

Fendttrisixfan
Is het dan niet gemakkelijker en praktischer om het ventiel dat vooraan zit af te takken naar achteraan? Of word het ventiel vooraan ook gebruikt?
dutchpower
@Fendttrisixfan Ja voor de frontmaaier. met maaien is die 1 x vooraan en 2x achter nodig. en wil de voorlader nog omhoog en omlaag kunnen doen. Heb hem nu van de blauwe afgetakt. Schakelt dan tussen de bak kantelen of ventiel achter.
+1
mf 6150
@dutchpower
Voorlader haal je er toch af met maaien?
dutchpower
@mf 6150 Deze man laat hem er altijd op

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!