Fendt 942 Gen 7 met een vrachtje graan.. Foto is geplaatst door JJ op 30-12-2022 om 21:57:01, met 18 reacties.

Fendt 942

+1
JJ
Fendt 942 Gen 7 met een vrachtje graan.

Reacties

KlaasM
Mooie bandjes voor een aanhanger!
Nadeel lijkt me altijd wel het gemis van oplegdruk
+1
catfan55
@KlaasM Denk dat dit nog wel redelijk opzegdruk heeft gezien hoever de schotel voor de as zit van de dolly

Mooi plaatje @JJ ! Waarschijnlijk meer euro's in bandjes dan in trailer 😂
JJ
@catfan55 Dit was het allereerste karwei wat we konden doen met de 942. Dus mooi de kans gegrepen natuurlijk. Daarna is die vrij snel aan de spitmachine gegaan en staat die nog altijd.
Dat van de banden zou zomaar kunnen. We merken wel goed verschil tussen deze 942 en de vorige met spitten.
+1
catfan55
@JJ wat zijn de technische verschillen tussen de 942-6 en 942-7 als je zoveel verschil kunt merken?
Valtra man
@catfan55 ik denk dat gen 6 maar tot 939 ging en een 7.7liter motor had. De 942 heeft een 9 liter op lage toeren dacht ik.
+2
catfan55
@Valtra man misschien zit er verschil in de aanduiding dan, volgens de locale Agco dealer was dit een generatie 6 - 942 die we op demo hadden. ik dacht dat de generatie 7 alleen het nieuwe interieur had. Daarom was ik benieuwd naar de technische verschillen omdat Jasper aan geeft dat er merkbaar verschil in zit

(klik om te vergroten)

+1
Jeroen 86
@Valtra man gen 6 ging ook tot de 942. De 942 gen7 is met vario one bediening
JJ
@catfan55 Dat zit hem puur in de Banden en eigen gewicht inderdaad. Voor de rest is enkel de binnenkant van de cabine veranderd, nu zit er een ONE bediening in. Wellicht wat software maar dat weet ik ook niet. Gen 6 en Gen 7 gaan beiden tot de 942.
+1
catfan55
@JJ dat meende ik ja, duidelijk
Hurli356
@KlaasM das toch mooie reden voor wielgewichten 😎
KlaasM
@Hurli356 inderdaad, nadeel daarvan lijkt me dan wel weer dat ze er altijd in hangen, ook al ben je de niet nodig. Maar deze combi klopt inderdaad wel, een mooi span!
Hurli356
@KlaasM ben ik met je eens hoor, de vraag is of al dat extra gewicht nodig is bij een combi met meer oplegdruk. Wel ziet deze trekker er echt goed uit zo
bart99
@KlaasM Trek je die dingen er niet ''zo'' uit? Heb wel eens zo'n aparte constructie gezien op de lepels van een heftruck, draai je hem zo mooi op z'n plek.
KlaasM
@bart99 ik heb geen idee, zou best kunnen, maar ik heb het idee dat de meesten ze er altijd in hebben. Zal ook wel gebout zitten denk ik?
bart99
@KlaasM Onderstaand filmpje bedoelde ik. Blokje is alleen wel een beetje kleiner zie ik haha

https://www.tiktok.com/
+1
T.Tanis
Is dit van borne aardappelen?
MF-drivers
Mooi span👌🏻😜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 942 en hebben de trefwoorden poseren en graanoogst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!