Een spotter heeft soms een hele grote portie geluk nodig. In het najaar van 2013 trokken we terug de wijdse wereld in. Wanneer ik in de buurt van Horrues (B) kwam, in Wallonië, zag ik op een hoeve de

John Deere 4755

+17
MMaarten
Een spotter heeft soms een hele grote portie geluk nodig.
In het najaar van 2013 trokken we terug de wijdse wereld in. Wanneer ik in de buurt van Horrues (B) kwam, in Wallonië, zag ik op een hoeve deze dijk van een combinatie staan.
Een heuse John Deere 4755 met een OVA drie asser kipper. Ik bleef wat in de buurt en passeerde nog een paar keer langs de hoeve, helaas geen geluk, de machine bleef staan.
Een week later was ik met mijn collega spotter Davy Tandt wederom op pad om enkele knappe hakselteams op de gevoelige plaat te zetten. Bij onze laatste afspraak zaten de hakselwerkzaamheden erop en het was nog niet donker. We beslisten om richting huis te rijden maar langs binnen door en met enkele omwegen langs Wallonië door.
Tot plots het in mij opkwam om eens de hoeve te tonen die ik laatst gezien had met de bijhorende machines.
Hoewel ik het adres had genoteerd in een boekje dat ik altijd meehad, wist ik het adres nog heel goed en kon er haast blindelings naar toe rijden. Tot op vandaag weet ik het adres trouwens nog heel goed, blindelings naartoe rijden zou misschien na 9 jaar wat minder zijn.
We zijn in de buurt van de hoeve en op de radio speelt een liedje 'Masters of Puppets' van Metallica op de radio tot plots voor ons ineens een John Deere 4755 en een OVA drie as kipper opdoemt.
Je kan je voorstellen dat we in de auto helemaal uit ons dak gingen, niet alleen omdat het een goed liedje is van Metallica maar ook voor de combinatie.
De achtervolging werd ingezet en even verder gingen we het veld in. Om ons geluk compleet te maken viel de hakselaar ook nog eens in onze smaak.
Een Claas Jaguar 695 vormde met deze dijk van een combinatie een duo tussen de mais.

Wanneer ik Master of puppets hoor van Metallica, moet ik steevast terug denken aan dit prachtige moment en zo zal deze combinatie altijd gelinkt zijn aan dit lied.

deoudedoos.be/

Reacties

+3
Albert Peters
Mooi verhaal en fotomaar niet te vergelijken met Metallica
+6
Siete
@Albert Peters
Beide wel gaaf... 😁😉
+3
MF 2725
Prachtige combinatie.
+7
stijn-de-bock
Top,ik kan het me zo voorstellen
+8
Svendt28
@MMaarten Prachtige foto alweer, heerlijke combinatie! Knap dat jullie de tijd en moeite er willen aan besteden.👍 En Master of puppets is trouwens ook 👍🎸🤘.
+2
MMaarten
@Svendt28 Elke combinatie heeft zo wel een verhaal bij ons 😃 Groot verhaal of klein
+20
Fiatagri T7050
Goed geheugen! Een heel mooie trekhaak die ik in miniatuur wilde reproduceren

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+7
Svendt28
@Fiatagri T7050 Heel mooi gemaakt miniatuur ! 👌
MMaarten
@Fiatagri T7050 Magnifique!!!! Les John Deere et Ova seraient-ils toujours là ?
+1
Fiatagri T7050
@MMaarten ja, in november stond alles er nog
Poah!
+1
DANOONTJE POWERR
Perfect nummer voor zo'n trekker, al zou Number of the Beast ook wel mooi passen!
+1
SJB533
@DANOONTJE POWERR
Er is zo'n leuke selectie in het genre metal, of ook rock, dat perfect past...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4755 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!