Foto van een John Deere 6400 de lekkage gevonden waarom hij koelvloeistof lekte.nu blijkt dat de waterpomp stuk is.dus nu komt er een ander op.en dan hopen dat het goed is.

ook de john Deere heeft wel eens pech.

+1
Foto van een John Deere 6400 de lekkage gevonden waarom hij koelvloeistof lekte.nu blijkt dat de waterpomp stuk is.dus nu komt er een ander op.en dan hopen dat het goed is.
angelo-nabben
@johndeere6910forever dit hebben wij bij onze 6530 ook gehad deze lekage en wisten niet waar het vandaan kwam. We hebben toen preventief de waterpomp vervangen.

Reacties

GerbertXL
Ik hoop het ook voor je want een kapotte waterpomp heeft niks met lekken te maken zover ik weet.
+1
angelo-nabben
@GerbertXL we konden het niet vinden radiateur afgeperst alles was goed. Je kon de aanslag van de koelvloeistof op de radiateur zien mee genomen door de koelvin. Pomp vervangen probleem opgelost.
@GerbertXL het kwam daar langs op lopen toen we hem op druk haden staan.2 weken treug al van die vloeibare pil er in gedaan toen stond het reservaar tankje op zn normale niveau.toen heeft tie paar dagen ligt werk gedaan paar uur achter elkaar. maar de tank liep steeds leeg.
dus gister even met een monteur op onderzoek gegaan.maar ik weet het ok niet waar die lekt.maar we gaan het zien.
JD3010
@GerbertXL in de waterpomp komt toch ook koelvloeistof? Of werkt die ook zonder. 🤔
valmet6400power
@JD3010
Bij de 6400 liep het water gewoon eruit terwijl we bij het demonteren bijna geen slijtage zagen. Van de 8550 toen we hem kochten kon je de as van de waterpomp bijna van kant tot kant slingeren maar die lekte dan weer geen druppel 😂
JD3010
@valmet6400power Ja, soms is niet alles verklaarbaar. Maar als het lekt moet het toch ergens vandaan komen.
GerbertXL
@JD3010 Als de waterpomp alleen intern kapot is dan kan het niks met lekken te maken hebben, of de koelvloeistof word te warm en gaat er via de radiateurdop uit (maar dat moet dan wel te zien zijn). Er word gezegd dat de waterpomp kapot was, niet lek, dusja. Maar als het opgelost is dan is het goed natuurlijk.
Kan die er weer tegen.

(klik om te vergroten)

Gister middag hebben ze de nieuwe waterpomp er op gezet. zagen we nog wat geks engelse bouten op een trekker die in duitsland gebouwt is.ik wist dat niet.en die monteur ok niet.vanmorgen even de kappen er weer op gezet.
Nog een mooie foto. voor dat hij weer naar binnen ging.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!