Foto van een John Deere 6400 bezig met gras schudden. Ik had nog wat beelden van de eerste snede liggen dus nog maar een filmpje in elkaar gezet.Naast de machinehandel blijft ermee werken toch het moo

Schudden met de Lely

frank_mf
Foto van een John Deere 6400 bezig met gras schudden. Ik had nog wat beelden van de eerste snede liggen dus nog maar een filmpje in elkaar gezet.

Naast de machinehandel blijft ermee werken toch het mooiste. We hadden veel knappe machines staan dus bij m'n vader uitsluitend met eigen machines aan de gang geweest. Alleen de MF (in het filmpje hieronder) is van m'n vader. De John Deere maaier is nog te koop!

Reacties

+2
frank_mf
+1
2850Johndeere6R
Mooie beelden Frank 👌🏽
+2
frank_mf
@2850Johndeere6R Dankje! Is wel leuk om te doen. Werken en filmen tegelijk valt niet altijd mee. En even tijd vinden om de beelden te monteren ook niet 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!