Opbouw Hanomag pilot 2 diepteregeling van de driepunt hefinrichting. Gezien het feit dat Hanomag pilot 2 nooit heeft geleverd op de R en de C serie is dit uniek. Dat wil niet zeggen dat pilot 2 niet i

Hanomag diepteregeling

+7
langeslagdiesel
Opbouw Hanomag pilot 2 diepteregeling van de driepunt hefinrichting. Gezien het feit dat Hanomag pilot 2 nooit heeft geleverd op de R en de C serie is dit uniek. Dat wil niet zeggen dat pilot 2 niet is ontwikkeld op de R en de C series ik heb daar bewijs van door middel van onderdelen die alleen op de R serie passen. Of deze ontwikkeling ( prototype) op fabrieks niveau of dealer / agentschap, of gemaakt is door een handige Harry verteld het verhaal niet. Het verhaal van de tegen ontwikkeling van het gepatenteerde Ferguson systeem voor werkdiepte geleiding en gewicht overdracht, is zo ie zo moeilijk en vaag te herleiden. Feit is dat ik de benodigde onderdelen in me bezit heb. En de reconstructie is aangevangen. Wordt vervolgd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R425 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!