Foto van een Deutz D6005 mooi hobbyen op zondag alvorens het bier drinken. Motorkap in delen gekocht eb pas aan t maken. Deins niet gauw terug maar oude kap was geen eer meer aan te behalen. Knapt op

Deutz D6005

+7
Deutz-5006
Foto van een Deutz D6005 mooi hobbyen op zondag alvorens het bier drinken. Motorkap in delen gekocht eb pas aan t maken. Deins niet gauw terug maar oude kap was geen eer meer aan te behalen. Knapt op zo

Reacties

+3
bob de bouwer
Is de blauwe motorkap er voor als je geen keuze kunt maken of je werkzaamheden een Deutz of een Ford gebruikt
+2
Deutz-5006
@bob de bouwer idd blijft altijd lastig 😂
+1
R Bouwmeesters
Daarmee lijkt het alweer een stuk beter!
Komt die blauwe kap uit België? Ik heb al vaker blauwe D6005en langs zien komen van daar, ik neem aan dat het een bedrijfskleur is ofzo?
+4
R Bouwmeesters
Nog even de neus iets uittrekken/omhoog drukken. Als je de kap uit elkaar haalt moet het bovendeel vlak op tafel kunnen liggen als het ware.
+2
Deutz-5006
Bedankt, ga er mee aan de slag 😁
+3
Towaberg
Eentje met AD blue 😂
+2
erik9831
Hoe bizar het misschien mag klinken, valt eigenlijk nog heel goed mee zo in het blauw.
+3
Deutz-5006
😎

(klik om te vergroten)

Hier een van zn ex collegas
+1
Deutz-5006
😎

(klik om te vergroten)

Hier een van zn ex collegas

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!