Foto van een Eicher Puma 2, met 3 nieuwe zuigers en cilinders, de cilinderkoppen zijn afgelopen vrijdag terug gekomen met nieuwe kleppen en geleiders erin, De verstuivers zijn ook gelijk gereviseerd,

Eicher Puma 2

+5
marcel-pek
Foto van een Eicher Puma 2, met 3 nieuwe zuigers en cilinders, de cilinderkoppen zijn afgelopen vrijdag terug gekomen met nieuwe kleppen en geleiders erin, De verstuivers zijn ook gelijk gereviseerd, kan er zo weer 50 jaar tegen aan denk ik zo.

Reacties

+3
jan-kees same
Dat ziet er weer strak uit ,waren de oude helemaal versleten ?
+2
marcel-pek
@jan-kees same ja bij alle 3 de bovenste zuigerveren gebroken en diepe groeven in de cilinders. Trekker doen we toch niet weg dus kan er weer even tegenaan als het goed is.
+2
a3vandiejen
@marcel-pek Mooi dat hij straks weer fris aan het werk kan.
+2
marcel-pek
@a3vandiejen ja van binnen is die zometeen weer helemaal fris 😄 2 jaar geleden de versnellingsbak helemaal gedaan dit jaar de motor en daarna moet de buitenkant nog een keer fris worden maar alles op z'n tijd.
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Zo is het, dit ziet er allemaal netjes uit Marcel. Geen half werk.
+1
Towaberg
Mooi werk Marcel, ga je veel plezier aan hebben 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!