Vandaag Calimero verder opgebouwd en nog wat testritjes gemaakt...🤠Al bij al is het echt een geinig ding aan het worden. Het stuurhuis heeft toch nog mijn aandacht nodig, er zit nog teveel speling

Schlüter Meerdere

+6
Schluterfan
Vandaag Calimero verder opgebouwd en nog wat testritjes gemaakt...🤠

Al bij al is het echt een geinig ding aan het worden. Het stuurhuis heeft toch nog mijn aandacht nodig, er zit nog teveel speling op naar mijn zin🧐.

De hef heft mij wel op, maar daar blijft het ook bij, de triltand liet hij staan. Dus dat wordt druk meten en zien of de pomp nog wat is. Vind het opzich raar dat hij de frontlader wel omhoog krijgt, ding weegt anders ook genoeg 😅.

Deze morgen ook nog enkele kleine lekkages opgelost.

Wordt vervolgt!

Reacties

roscho
Calimero met zijn grotere broer Kleintjen. Eigenlijk moet de naam Kleintjen opschuiven naar beneden en moet je een nieuwe naam bedenken voor de grootste. Voorstel: Beertje.
Fijn dat je er nu 3 aan t lopen hebt. Ik heb goed vertrouwen dat ook dit weer een succes zal worden.
Schluterfan
@roscho

De 1250 draait ook weer sinds gisteren. Alleen vergeten een foto maken 😅 . Volgt morgen wel.
roscho
@Schluterfan Toch 3 dus. 💪💪👍
Schluterfan
@roscho

Ik hoop binnen enkele weken eens een foto te maken van alle 2 te samen voor de schuur. Ik heb er geen een van deze 3 te samen. Geen idee hoe alles de komende maanden verloopt, met het zicht op de terug opbouw van de 6600, want dat gaat net zo gebeuren als bij deze... Eerst alles technisch in orde en passend maken, dan pas de spuit erover heen...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!