Vandaag deze werktuigendrager gescoord! Makkelijk om zo machines met de shovel op zolder te zetten.. Foto is geplaatst door hobbyist mf 35 op 08-04-2023 om 21:39:20, met 10 reacties.

PZ CM 165

+6
hobbyist mf 35
Vandaag deze werktuigendrager gescoord! Makkelijk om zo machines met de shovel op zolder te zetten.

Reacties

+4
hooidonk
Ziet er inderdaad handig uit!
Draagt hij hem enkel aan het topstangpunt?
Kun je hem boven ook ontkoppelen?
+4
hobbyist mf 35
@hooidonk ja klopt enkel aan het topstangpunt. Ja ontgrendelen gaat boven ook goed , die haak zit aan een koker die er uit kan schuiven. Dus hij hoeft niet eerst naar beneden te zakken.
+3
PieterA
Hier bestaan al 10-tallen jaren eenvoudigere, stevigere en betere oplossingen voor.
+2
hobbyist mf 35
@PieterA en ik was er juist zo wijs mee. 😉 voor die paar keer dat ik hem gebruik gaat dat prima. Wat is een betere oplossing?
+4
Massey 2705
@hobbyist mf 35 sommige hebben altijd net iets beters...! Trek het je niet aan.😉
+2
PieterA
@hobbyist mf 35 Zoiets. Als die van jou goed werkt gewoon houden! Ik zie het soms zelfs zo gemaakt dat je van de heftruck moet stappen; dat is helemaal onnodig.

(klik om te vergroten)

Heftruckbok 3-punts
+1
hobbyist mf 35
@PieterA die van mij werkt precies het zelfde allen ziet het er iets anders uit. Ik hoef ook niet af te stappen. Kwam deze tegen , nieuwe zijn nog duur vindt ik.
PieterA
@hobbyist mf 35 Als je er af en toe wat mee verzet is het zeker makkelijk.
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!