Doesn't look that bad ....Niet mn eigen foto maar kwam hem tegen op veesboek. Foto is geplaatst door John k op 09-04-2023 om 23:37:21, met 14 reacties.

Massey Ferguson onbekend/overig

+5
John k
Doesn't look that bad ....

Niet mn eigen foto maar kwam hem tegen op veesboek
+1
Jannes7000
@John k ik wist niet dat mf nog trekkers in dat segment bouwde.
+1
noordhof
@Jannes7000 Deze is geplaatst geweest op facebook op 1 April !!!! Wel mooi gedaan!

Reacties

+3
maikwolsink
Ziet er wel stoer uit zo.

Lijkt mij alleen een photoshop
+4
MF 2725
Massey Ferguson 9S of 10S. 🤔
+4
Massey 2705
Dat ziet er eigenlijk geen eens zo verkeerd uit....! Knap gedaan met genoeg fantasy...😊
+3
Arie_MF
@Massey 2705 de 4000 serie kniktrekkers van MF werd alom gewaardeerd(in tegenstelling tot de kleinere kniktrekkers), zou mooi zijn als ze weer iets neer kunnen zetten, maar zal wel bij een photoshop blijven.
+1
SJB533
@Arie_MF
Ze hadden na de overname van CAT zo weer kniktrekkers kunnen bouwen bij AGCO, maar de Challenger MT900 is een stille dood gestorven...
+2
John k
@SJB533 ja, sinds vorig jaar verkoopt de laatselijle dealer helemaal geen Challenger trekkers meer , alles Massey en Fendt ( Massey verkoopt eigenlijk heel veel hier in onze buurt)
+2
SJB533
@John k
Is Challenger er nog? Afgelopen 30 jaar heeft AGCO heel wat merken gehad, die weer verdwenen zijn
+3
John k
@SJB533 die rups Challengers en zelfrijdende spuiten en kunstmeststrooie. Zijn ze helemaal gestopt met trekkers? Weet ik eigenlijk nie eens.......
maikwolsink
@SJB533 challanger als merk is volgens mij niet meer.
Op het laatst waren het gewoon over gespoten fendt en mf tractoren.
De rupstrekkers worden nu door fendt gemaakt.
En de spuiten is nu ook in fendt verkrijgbaar.
SJB533
@maikwolsink
Dat geldt in ieder geval voor Europa. De wieltrekkers van Challenger waren altijd al van of via MF, alleen is het 'nieuwe' topmodel van Fendt, de 1000-serie.
maikwolsink
@SJB533 in Amerika zijn ook geen nieuwe challenger tractoren meer te koop hoorde ik van een kennis althans bij hem in de streken, daar is alles opgegaan in fendt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!