Foto van een Valtra 8950. Foto is geplaatst door sen-de op 04-05-2023 om 22:03:35, met 13 reacties.

Valtra 8950

+3
sen-de
Foto van een Valtra 8950

Reacties

+6
ArieV
Laat maar staan tot de vorst😏😏
+2
deufi
Niet het juiste moment om te kilveren.
+5
DANOONTJE POWERR
Tsja, dit was natuurlijk niet te voorzien 🤷‍♂️
+3
Wimariete
Zo krijg je de grond wel waterpas
+4
MaxxuM4ever
De oude van @Valtra man ?
+2
valtraaa
@MaxxuM4ever dacht ik ook eerst maar dit is em niet.
+2
Valtra man
@valtraaa de draailichten staan achteraan en zijn er 2, de mijne stond vooraan. Dat is wel ook het enige verschil. Wat mijn 8950 wat apart maakte van de andere 8950’s is de belettering van het type dat vooraan stond op het kleine zijpaneel terwijl die standaard achteraan staat tegen de cabine aan. Deze heeft dit ook, dus ik ben wel benieuwd of hij het niet is… de mijne was ook helemaal herverfd, behalve het dak. Dat was nog vaal rode stickers. Ook bij deze is dat… @sen-de waar is deze foto getrokken?
+1
valtraaa
@Valtra man ook andere spiegels dit kan veranderd zijn natuurlijk.
+2
Valtra man
@valtraaa het is hem heb ik ondertussen al bevestigd gekregen 🙂
+1
valtraaa
@Valtra man Was ik weer te snel met mijn oordeel😆 mooi om hem zo weer terug te zien. Hebben ze hem wel snel verbouwd qua zwaailampen, spiegels.
+2
Valtra man
@valtraaa zo mooi ziet het er anders niet uit 🫣 ik hoop dat de zorg iets verder gaat dan showspiegeltjes en trompetjes op het dak 😬 de trekker is 21 jaar en dan weet je dat er elk jaar ‘iets’ te doen is..
+1
valtraaa
@Valtra man absoluut daar ben ik het helemaal mee eens

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!