Op deze foto is Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × actief met een Celli Lothar (grondbewerking).. Foto is geplaatst door radium45 op 20-05-2023 om 15:50:51, met 14 reacties.

Proefvelden frezen

+1
radium45
Op deze foto is Hissink Hengelo (Hengelo Gld) × actief met een Celli Lothar (grondbewerking).

Reacties

+3
Herbert
Ik blijf mij verbazen hoe mooi werk die frees maakt, zelfs bij zoveel vegetatie.
+2
radium45
Quote Reactie van @Herbert:
Ik blijf mij verbazen

Ik ook. 😀
+2
radium45
Het lukt niet om een volledige beschrijving van wat we hier aan het doen zijn te posten.
bluepower12
Dat gaat heel netjes. Mooi wark 💯
+1
Fast Eddy
@radium45

Nu vol gas naar Borger?
+1
radium45
@Fast Eddy Yes. Borger is mijn favoriete piratenfeest locatie. Ga er graag naar toe om daar te werken. Ben nu net weer thuis trouwens.
Fast Eddy
@radium45

Dus Borger is weer schoon? Borger is denk ik voor jou wel net zo lang rijden als Amsterdam.
+1
radium45
@Fast Eddy ja dat maakt niet veel uit. Beide ongeveer anderhalf tot 1 3/4 uur.
Einde van deze week weer 2 x naar de Arena. Optredens van Bruce Springsteen. Begin Juni ook nog weer naar Drente, in Grolloo is dat feest van Johan Derksen weer. International Blues Festival. Ga ik ook graag heen. Leuk sfeertje altijd.
jd3140jb
Proefveldjes geweest?
radium45
@jd3140jb klopt
BEboer
@radium45 hoe staat dit er na een week/10 dagen erbij als geen glyfosaat gebruikt word? Het resultaat is echt machtig mooi maar gras onderwerken is toch een uitdaging 😅
+1
radium45
@BEboer ik blijf een voorstander van vooraf spuiten met bijvoorbeeld Roundup net zoals het vroeger bijna standaard was. Je heb nu na een poosje vaak wel enige hergroei van het oude gras.
+1
radium45
@jd3140jb Dit zijn proefveldjes geweest waarvan de resultaten bekend zijn. Daarna is er een gigantische hoeveelheid zware klei uitgereden op deze grond en wordt deze op verschillende manieren vermengt met de oorspronkelijke grond en daarna komen er weer proefvelden om middels metingen te bekijken welke manier van mengen het beste resultaat geeft.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Celli Lothar en hebben de trefwoorden overtopfrees en Hissink geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!