Foto van een Massey Ferguson Meerdere in de file🤣. Foto is geplaatst door MASSEY-MOOI op 02-06-2023 om 23:43:09, met 6 reacties.

Spuit

+2
MASSEY-MOOI
Foto van een Massey Ferguson Meerdere in de file🤣

Reacties

arjanvw
Allebei van jou?
MASSEY-MOOI
@arjanvw ja klopt, de sieger word toch wat minder her en der vandaar dat we een andere spuit hebben gekocht. maar 2 spuiten is wel een heel stuk gemakkelijker ivm spoelen de sieger heb ik nu op aardappels staan en ik gebruik de chd voor de bieten siepels en graan
+1
arjanvw
@MASSEY-MOOI dat is dan wel makkelijk werken! De spuiten zijn beide even groot en breedt? Zijn wel mooie spuiten die CHD's.
MASSEY-MOOI
@arjanvw ja klopt eigenlijk is de basis exact hetzelfde 2x fusebesturing, 27 meter en topeinden apart opklapbaar. alleen heeft de chd een 4300 liter tank en voorzien van de hedendaagse technieken.
+1
RolandK
Nou hoor je er wel bij he met 2 spuiten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson en hebben de trefwoorden Spuiten en Tanken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!