Foto van een New Holland TL100A de leenbolide terwijl de Same weg is .... Foto is geplaatst door RolandK op 07-06-2023 om 15:53:40, met 10 reacties.

New Holland TL 100 A

RolandK
Foto van een New Holland TL100A de leenbolide terwijl de Same weg is ...

Reacties

+1
arjanvw
Wel mooie vervanger! Comfort zal wel iets beter zijn denk ik.
+1
casejxu
@arjanvw vind het persoonlijk wel een vooruitgang!
+3
RolandK
@casejxu Ik nog niet op alle fronten .... Op wendbaarheid lever ik enorm veel in, ook is de stoel niet heel best meer dus je hebt het idee dat je in een lowrider zit. Verder kan ik mij er prima mee redden maar toch mis ik mijn oranje monster wel.
+1
RolandK
@arjanvw Zeker beetje meer comfort maar voor hier toch best groot ook al is het maar 1 van 100 pk. Vooral de omkeer onder het stuur en onderdruk kunnen wisselen van hydrauliek vind ik enorm fijn. Vanghaken en elektrisch de aftakas aanzetten went ook erg snel, Hef bediening van buiten de trekker is bij de Same dan weer veel fijner.
fan van trekkers
@RolandK hefbediening van buiten is toch haast hetzelfde als de same? Of heb je elektrische hef. Ik vind dit echt heerlijke trekkers. Hoef de koppeling eigenlijk niet te gebruiken en alle functies zijn binnen handbereik
RolandK
@fan van trekkers dat rare hendeltje met tandwieltje die laat reageerd nee ik vind het niks. Het is niet slecht maar heb liever de same voor hier
SJB533
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van New Holland TL naar New Holland TL 100 A
RolandK
Ik stel net als @SJB533 voor deze foto te verplaatsen naar New Holland TL 100 A
CoenNijenhuis
@RolandK en @SJB533, hij is verplaatst!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TL 100 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!