Foto van een Eicher Smalspoor. Vandaag net als Husky hagen gesnoeid.. Foto is geplaatst door Wimariete op 14-06-2023 om 16:11:36, met 13 reacties.

Eicher Smalspoor

+6
Wimariete
Foto van een Eicher Smalspoor. Vandaag net als Husky hagen gesnoeid.

Reacties

+4
Massey 2705
Mooi plaatje zo....! Dat lijkt me nog een klusje waar je wel moet opletten. Stuur foutje , deuk in de heg....!😉😅
+1
Wimariete
@Massey 2705 klopt Jacco. We rijden dan ook langzaam zodat we kunnen corrigeren .
+1
hoest
Kun je hier ook even komen?
Wimariete
@hoest Geef maar door waar we moeten zijn😀
+3
yoohan
Mooi werk zo Wim. Vind het ook een super mooi trekkertje.
Heb vroeger wel met een McConnel heggeschaar gewerkt om de elzenhaag langs de kwekerij te knippen. Zo'n swingarm oid. Had hem wel voor op trekker gemaakt, vond ik fijner werken.
Wimariete
@yoohan Die swingtrim ken ik wel. Heb ik vroeger ook wel eens mee gewerkt. Daar kon je alleen mee knippen. Wel links en rechts van de trekker. Dat was erg handig van de swingtrim.
+1
yoohan
@Wimariete
Klopt hoor, dat was gewoon een heggeschaar inderdaad. Ook allemaal niet superzwaar gebouwd, maar prima voor waar wij hem voor gebruikte. 2x per jaar 2 kilometer ongeveer. Maar dan wel 3 rondjes, voor, achter en bovenop.
+2
SJB533
Achteruit werken? 🤔
Wimariete
@SJB533 Nee we werken vooruit. Maar het stuk achter de Eicher wordt door onze andere combinatie gedaan vanuit het weiland. Waar ik gesnoeid heb zat een boomgaard naast. Dan moet je met de kleine combinatie over het wandelpad.
+2
a3vandiejen
Mooi werk zo.
+1
Wimariete
@a3vandiejen Zeker Adrie. Zo heb je wel meteen eer van je werk. Van herfst doen we nog een ronde. Per ronde zijn we ongeveer 5 weken bezig.
+1
a3vandiejen
@Wimariete Mooi wat werk zo.👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Smalspoor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!