Nog een foto van ons bezoek aan de Same SDF fabriek in Treviglio. Hier een Deutz-Fahr Agrotron 8280 Warrior en een 6230 in de “showroom” in Treviglio. Met op de achtergrond een Same Centauro 55. M

Deutz-Fahr Agrotron 8280

+7
arnold-arentze
Nog een foto van ons bezoek aan de Same SDF fabriek in Treviglio. Hier een Deutz-Fahr Agrotron 8280 Warrior en een 6230 in de “showroom” in Treviglio. Met op de achtergrond een Same Centauro 55. Met de museum tractoren op de achtergrond word het contrast tussen nieuw en oud nog duidelijker. Imposante trekker om te zien zeker in het zwart. Al vind ik de groene 6230 een stuk mooier kwa proporties en kleur. Helaas worden deze niet in het oranje uitgebracht (als ik het goed begrepen heb)

Reacties

+3
a3vandiejen
Toch mooi dat je er bent geweest. Prachtige Deutzen.
+3
wim-same
@a3vandiejen Deutz in rouw kleur
+3
arnold-arentze
@wim-same Rouwig dat die niet oranje mag zijn😜
+1
wim-same
@arnold-arentze als ik dan moet kiezen....... dan een andere trekker groep
+1
arnold-arentze
@wim-same Nou word ik nieuwsgierig Wim, waar zou je dan voor kiezen?
+1
wim-same
@arnold-arentze Misschien wel BELARUS. ha ha
+2
Fast Eddy
@wim-same

Ik lees net dat Deutz-Fahr met een 4 wielgestuurde smalspoor komt. Bij Same is dit model al zeker 3 jaar leverbaar. Hoezo een bedrijf.
+3
wim-same
@Fast Eddy en het is gewoon een SAME, in Deutz kleuren.
+3
Fast Eddy
@wim-same

Precies. Er wordt met geen woord over Same gesproken. Wel over de prijs van €126.000,-
+3
arnold-arentze
@Fast Eddy En ze doen net of Deutz zojuist het licht heeft uitgevonden🙈
+2
wim-same
@arnold-arentze daarom heb ik ook al jaren terug mijn lidmaatschap op het blad "Trekker" opgezegd. Er waren maar een paar goeie trekkers.
+2
arnold-arentze
@a3vandiejen Vind het altijd mooie trekkers😎

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 8280 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!