Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 8280 vandaag een dagje met de demo mogen rijden. Wat een aparaat. Is wel een heel fors paard maar rijdt als een vrachtwagen👌 comfort is echt goed net als de nieuwe

Deutz-Fahr Agrotron 8280

+2
Deutz-Fahr-Rijder
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 8280 vandaag een dagje met de demo mogen rijden. Wat een aparaat. Is wel een heel fors paard maar rijdt als een vrachtwagen👌 comfort is echt goed net als de nieuwe vario.

Reacties

a3vandiejen
Prachtige combinatie.
+2
Deutz-Fahr-Rijder
@a3vandiejen jaa dit is echt mooi zo, nou had ik er ook zeker geen hekel aan als de "oude" M650 ervoor stond. Mooi handgeschakeld en mooi geluidje en pluimpje bij wegrijden💪 maar dit is wel veel rustiger rijden.
a3vandiejen
@Deutz-Fahr-Rijder Ja begrijp je helemaal.😅👍
deutz dx 470
Wat weeg je zo leeg met deze combi?
PieterA
Deutz-Fahr-Rijder
@PieterA volgens mij 20280 leeg. De oudere 7250 met zo'n zelfde kar en frontblok weegt 19560 leeg
+1
deutz dx 470
@Deutz-Fahr-Rijder @PieterA
Das niet te veel, nu weegt zo n joskin wel niet veel van zn eigen. Ik weeg met de ttv 620 al 20 ton leeg met 600kg gewicht
Deutz-Fahr-Rijder
@deutz dx 470 ohww dan heb je wel een zware kar. Weet niet wat die 8 precies weegt maar is wel een zware jongen volgens mij.
+3
walker1
Maar wat heb je precies met dat fietspad gedaan nadat je het meej genomen hebt? Ligt dat nu thuis in de tuin? En de fietsers in Klundert moeten nu een stukje door het zand?
+1
Deutz-Fahr-Rijder
@walker1 dit fietspad hebben we afgevoerd naar de puinbreker. Hier komt later nieuw asfalt in omdat het pad te gevaarlijk zou zijn voor fietsverkeer...
Jeroen 86
@Deutz-Fahr-Rijder de combinatie waar ik soms mee rij ( MF 7722 + beco 340) weegt met 600kg frontblok rond de 21t. En Beco is in vergelijking met dezeure en Record nog 1000kg lichter. Maar ze zijn zeker ni minder stevig daardoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 8280 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!