Foto van een Deutz-Fahr AgrotronVoor boer in dorp die pas geopereerd was zijn 2e snede maaien schudden harken. Ging mooi met vaders #twinbrothers

#twingbrothers

+2
sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron

Voor boer in dorp die pas geopereerd was zijn 2e snede maaien schudden harken. Ging mooi met vaders #twinbrothers

Reacties

koenclaas
Mooi materiaal! Airco’s stuk of liever in de buitenlucht?
+1
casejxu
Quote Reactie van @koenclaas:
buitenlucht

/herrie
sjonnies
@casejxu de rechter doet het niet meer fijn de linker is er vorige week er mee gestopt enigste kwaal bij deze types de airco voor de rest degelijk machines met lage onderhouds reperatie kosten
koenclaas
@sjonnies Laat je ze wel weer maken? Wij doen het altijd wel weer. Als je de ramen wat dicht houd en de roosters naast de stoel dichtmaakt zodat er niet teveel stof bij de verdamper komt kan het best lang goed gaan. Ook de kachelkraan moet je het kabeltje wel eens van stellen of het laatste zetje met de hand geven. Dat kan soms enorm schelen hoe koud die wordt.
sjonnies
@koenclaas ja van de linker omdat we daarmee ook maaien dan is airco wel fijn
Deutz6180
@koenclaas en als je de tractor schoon spuit die roostertjes langs de deur afdekken. Zo blijft het vocht ook weg bij het airco gedeelte onder de stoel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!