Foto van een Case IH CS 110, ben van plan om achter de boerderij wat aan te passen kwa grond en beton en verwacht ook nog wat klussen bij andere waar ik een dumper bij nodig heb. Daarom deze vgm gekoc

Case IH CS 110

+3
Inter-844s
Foto van een Case IH CS 110, ben van plan om achter de boerderij wat aan te passen kwa grond en beton en verwacht ook nog wat klussen bij andere waar ik een dumper bij nodig heb. Daarom deze vgm gekocht.
+1
casejxu
@Inter-844s mooie combinatie zo!

Reacties

+1
Inter-844s
Moest alleen wel een andere trekhaak hebben. Dus even op marktplaats gekeken en een k80 lat erbij gekocht en pas gemaakt. Heb zelf altijd liever wisselbare latten dan vast aan de slede omdat het draaipunt dan verder naar achteren zit en je dus krapper kan sturen.

(klik om te vergroten)

K80 lat in nieuwstaat voor nog niet de helft van de nieuwprijs, aan de zijkanten twee ijzerblokjes gelast zodat deze zijdelings strak zit en een plaatje eropgelast omdat de andere lat 52mm was en deze maar 40.
RaHeados
Leuk karretje en mooie combi zo 👌
CaseCS130
Mooie aanwinst!
Inter-844s
@CaseCS130 Past mooi bij de oranje schep die ik ook heb gekocht 🙈
2850Johndeere6R
@Inter-844s die ontbreekt dan weer net op de foto....
CaseCS130
@Inter-844s mechanische schep?
+1
Inter-844s
@CaseCS130 Hydraulisch, maar die staat een beetje sneu in de schuur met een lekkage🙈, als die weer klaar is zal ik er een foto van maken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 en hebben de trefwoorden poseren en dumper geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!