Foto van een John Deere Meerdere De grote en de kleine 6400😉. Foto is geplaatst door johndeere6910forever op 21-08-2023 om 20:22:04, met 23 reacties.

Mini en Maxi

+4
Foto van een John Deere Meerdere
De grote en de kleine 6400😉

Reacties

MaxxuM4ever
Dat is niet het bekende ertl model zeker wat er al jaren is?
+1
SJB533
@MaxxuM4ever
Schuco, dacht ik
Jotke
@MaxxuM4ever

Schuco denk ik.

Als ik naar de kleur kijk denk ik dat het om het schaalmodel van de 1.000.000ste trekker uit Mannheim gaat.

Die had ik zelf ook graag willen bemachtigen maar al snel niet meer aan te komen en vreselijk duur voor zo'n klein ding.
@Jotke ik heb er ok niet de winkelwaarde voor gegeven. Maar een adresje gevonden in de buurt ik wil je anders het nummer wel geven van die man. waar ik hem vandaan heb?
Jotke
@johndeere6910forever

Aah oke!
Is altijd goed.
+1
@Jotke zal het binnen kort even opzoeken.
+1
@Jotke je heb pb
GerbertXL
@MaxxuM4ever nee, dat ertl model is een treurnis, dit is schuco. Ik moest het wel googelen terwijl ik 'm zelf ook heb, zelfs nog in de verpakking 😁
@MaxxuM4ever nee dit is de schuco en dan de Mannheim versie.is nie helemaal orgineel met de grote wat nog een keer komt.maar ik wou deze toch ok wel in de kast hebben.
JD3010
Gaat die grote weg?
+2
@JD3010 ja dat is wel de bedoelling.zijn bezig met een andere woning.en de kosten worden dan ook hoger van de hobby.vind het wel jammer dat ik hem verkoop heb goed schik met deze
+1
JD3010
@johndeere6910forever Dit had ik eigenlijk ook niet verwacht bij je, je bent er zo trots op.
+2
@JD3010 ik ook niet.maar de laatste tijd heeft hij veel geld gekost.verschillende grote dingen.en ik had gehoopt meer werk te krijgen zodat de trekker nog wat meer ingezet kan worden.maar dat valt tegen.en we gaan een eind verder wonen als alles mee zit.maar we moeten nog zien hoe het loopt.heb het ok niet in een dag besloten hoor haha.maar hij is nog niet weg. Klopt ik ben dr wel gek mee.Maar mn ongeval speelt ok nog wel mee dat ik minder op de Trekker kan.
casejxu
@johndeere6910forever jee... enerzijds wel balen man!
+2
@casejxu ja dat is wel jammer.en soms moet je keuze's maken.
Maar jammer vind ik het wel.
+1
casejxu
@johndeere6910forever ja snap ik! Altijd lastige keuzes. Maar je moet altijd aan je toekomst denken!
+1
@casejxu ja dat is zo en we willen graag wat groter gaan wonen.dus ja dan moet je kiezen haha.
casejxu
@johndeere6910forever heb je al geluk sat je bij jullie al veel sneller ruimer woont als hier
+1
@casejxu haha hoe bedoel je ik woon nu krap hoor wel vrij uitzicht over de mais.dat wel maar wel een huisje met meer kamers.altijd handig en een tuin voor de hond.hier is het duur kopen hoor
casejxu
@johndeere6910forever doelde erop dat ik verwacht dat huisprijzen hier in NH nog wel hoger leggen
+1
GerbertXL
@casejxu Nou ik zit eens een blik op funda te werpen maar de huizenprijzen lijken hier op de biblebelt zeker niet lager te liggen jammer genoeg.
casejxu
@GerbertXL haha dan blijf ik sowieso maar hier....😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!