Dagje gewerkt onlangs met deze Fendt 722 Vario en Rotana pers. Fijne combi, zeker de pers imponeert qua capaciteit. De trekker moet ik aan wennen, ik heb heel weinig fendt vario ervaring dus die bedie

Fendt 722 Vario

+1
Valtra man
Dagje gewerkt onlangs met deze Fendt 722 Vario en Rotana pers. Fijne combi, zeker de pers imponeert qua capaciteit. De trekker moet ik aan wennen, ik heb heel weinig fendt vario ervaring dus die bediening is me echt nieuw. Gelukkig kan je op youtube al snel veel zaken vinden, zo ben ik snel uit TMS en footpedalmode uitgeraakt. De klassieke vario bediening krijg ik nog steeds niet helemaal kop aan. Ik kan die op mijn Valtra ook simuleren in de A en B groep (tot 17km/h) maar heb nog nooit de neiging of nood gehad dit te proberen.

Reacties

Lode103s
Was dit van een loonwerker of??
+1
Valtra man
@Lode103s ohja, absoluut. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, na een paar jaar niet gereden te hebben. Spring ik in de zomer bij wanneer de loonwerker het druk heeft.
Lode103s
@Valtra man welke loonwerker is dit dan?
+1
Valtra man
@Lode103s dit is loonwerken Derijcke uit Herfelingen. Lijkt me straf dat je die zou kennen vanuit Sint Margiete 🙂
+1
Lode103s
@Valtra man ahja, Eta derijcke, ken ik, ja ken nogal veel loonwerkers😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 722 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!