Op deze trekker reed ik 30 jaar geleden samen met m’n neefje tijdens een familiebijeenkomst stiekem achter de stallen rond. De koppeling die wat te zwaar voor me was schoot van m’n voet en sloeg e

Massey Ferguson 165

+17
Valtra man
Op deze trekker reed ik 30 jaar geleden samen met m’n neefje tijdens een familiebijeenkomst stiekem achter de stallen rond. De koppeling die wat te zwaar voor me was schoot van m’n voet en sloeg een ei tegen mijn scheen 🙂. De tranen verbijtend in de ogen bekenden we onze streken, nu zoveel jaar later zijn mijn eigen kids bijna oud genoeg om dezelfde streken te gaan uithalen.. en deze trekker die tip top onderhouden is, haalt ondertussen nog rustig wat stro. Het is nog steeds de sproeitrekker, strooit alle kunstmest en keert hooi.

Reacties

+9
Massey 2705
Mooi verhaal man....! En de tijd vliegt. Nu kan je het verhaal met je kids delen..😉
+2
Valtra man
@Massey 2705 ik ga hen nog even in de waan houden dat papa een engeltje was vroeger 😇
+6
a3vandiejen
Prachtig, mooi onderhouden 165.
+7
MF 2725
Mooie nette MF165.
+5
Hannesman
Prachtige trekker 💪
+5
Towaberg
Prachtig verhaal/trekker/foto ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
+3
kramer
Die heb de tands des tijds goed door staan.
+1
Minitauro
👍👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!