De tanden van onze Veenhuis trommelschudder moet worden vervangt, het gaat om 20 Veenhuis RT1900 tanden. Wellicht hebben jullie in de schuur/op de plank goede gebruikte tanden liggen? Zoja dan neem ik

Gezocht: Veenhuis trommelschuddertanden

+1
witlof
De tanden van onze Veenhuis trommelschudder moet worden vervangt, het gaat om 20 Veenhuis RT1900 tanden. Wellicht hebben jullie in de schuur/op de plank goede gebruikte tanden liggen? Zoja dan neem ik graag over tegen bespreekbare betaling. Anders moet ik helemaal nieuwe bestellen, die is best wel prijzig.

Reacties

roscho
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Veenhuis Zelfrijder naar Veenhuis Trommelschudder (nieuw type)

Betreffend apparaat is niet zelfrijdend, ik zie het zo niet zonder motor over straat gaan.
witlof
@roscho Klopt, eerst stond trommelschudder niet bij. Ik moest op type klikken, anders kan ik deze foto niet plaatsen. Vandaar dat ik op zelfrijder klikt, ging ervanuit dat beheerder naar goede type plaatst.
witlof
@SJB533 Ja die link is mij bekend, ik hoop op goede gebruikte tanden.
SJB533
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Veenhuis Zelfrijder naar Veenhuis Trommelschudder
Fast Eddy
Ik stel net als @SJB533 voor deze foto te verplaatsen naar Veenhuis Trommelschudder
Hurli356
@Fast Eddy en @SJB533, hij is verplaatst!
jurre
Het is ook te overwegen om allemaal gustin tanden er in te zetten, ben je voor ongeveer 150 euro klaar. Moet je misschien wel iet aan passen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Veenhuis Trommelschudder (voederwinning) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!