Gras zaaien meteen op de maisstoppel wilde voor geen meter door het vuil. Toen maar een lemken karat opgehaald en door getrokken. Ruimt prachtig op nu zolang als mogelijk af laten drogen en dan alsnog

Maïs land aanvallen

+1
Jzandbergen
Gras zaaien meteen op de maisstoppel wilde voor geen meter door het vuil. Toen maar een lemken karat opgehaald en door getrokken. Ruimt prachtig op nu zolang als mogelijk af laten drogen en dan alsnog inzaaien.

Reacties

+1
Jzandbergen
Muur troep kan nu lekker even besterven

(klik om te vergroten)

+1
Jzandbergen
Knapt lekker op zo

(klik om te vergroten)

Rondeutz06
Dat ziet er weer strak uit
+2
Jzandbergen
@Rondeutz06 ja is een prachtige machine om mee te werken. Maakt zeer mooi werk alleen op de zware klei wel pittig vermogen en gewicht nodig wil je een beetje fatsoenlijk kunnen werken.
+1
Ceesdeutz06
@Jzandbergen 13006 er maar ff voor Jasper
+1
Jzandbergen
@Ceesdeutz06 die word er ook wel tam mee😜
+2
2850Johndeere6R
Ja zo'n Karat wil wel
+1
Valtra man
En met een kristall vlieg je zelfs door de korrelmais. Gaat nog beter maar bewerkt de graanstoppel dan weer iets minder over de volledige breedte is mijn ervaring
Jzandbergen
@Valtra man op wat voor grondsoort is dat?
Valtra man
@Jzandbergen leem grond, bij hele droge omstandigheden raakt ie door zijn brede vleugels niet echt door de harde bovenlaag.
+1
Jzandbergen
@Valtra man oké hier op zware klei doet ie t onder alle omstandigheden wel goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 160 CVX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!