Foto van een Torpedo TD7506. Inmiddels beide spatborden er weer op, na heel wat plamuren, uitdeuken en her en der wat lassen zijn ze weer helemaal strak. Aankomende week verder met de beugel en het zo

Torpedo TD 7506

+4
Procee
Foto van een Torpedo TD7506. Inmiddels beide spatborden er weer op, na heel wat plamuren, uitdeuken en her en der wat lassen zijn ze weer helemaal strak. Aankomende week verder met de beugel en het zonnedak😁 Daarna kunnen de lampjes er weer op voor de donkere dagen. (Geplaatst onder een TX 75, TD 7506 staat niet in de lijst.)

Reacties

+2
bob de bouwer
Ziet er mooi strak uit, had je spatborden niet beter verder naar buiten kunnen zetten?
Procee
Zitten vaste gaten op de as, spatborden en de steunen. Hier komt de rol beugel ook weer op te staan. Ze buigen als het ware boven nog wel weer wat naar buiten aan de bovenkant als de beugel er weer op komt.
SJB533
Ik stel voor deze foto te verplaatsen van Torpedo TX 75 naar Torpedo TD 7506
wilbertkw
Ik stel net als @SJB533 voor deze foto te verplaatsen naar Torpedo TD 7506
Procee
@wilbertkw en @SJB533, hij is verplaatst!

Torpedo TD 7506 in plaats van een TX 75.
verwijderd
bob de bouwer
@Elektro-boer Heb ik bij mijn Deutz D5206 wel gedaan. Ik heb een plaat van 12mm dik genomen en daar de gaten ingeboord en de bestaande busjes die normaal tussen as en spatbord zit op de juiste lengte gemaakt.

(klik om te vergroten)

Ik heb de spatborden 7 cm naar buiten gezet

(klik om te vergroten)

De spatborden vallen nu nagenoeg over de band heen
+3
Guldner1959
@bob de bouwer mooie oplossing zo 👍
cyclonedriver
Plamuur op een tractor ? Dat barst toch van de trillingen ?
Procee
Als je het in lagen van 1 tot 2 centimeter er op smeert wel, maar dit zijn laagjes van maximaal 2 millimeter. Puur om de oneffenheden er uit te halen. Tot nu toe heb ik er nooit last van gehad dat het gaat barsten of scheuren.
+1
SJB533
@cyclonedriver
Pure plamuur gebruik je niet om, bijvoorbeeld, spatborden te vormen, maar om de oneffenheden van bijvoorbeeld lasnaden en de laatste putjes na uitdeuken op te vullen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Torpedo TD 7506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!