Foto van een Mc-Cormick 423. Foto is geplaatst door Brambo007 op 22-10-2023 om 13:23:47, met 7 reacties.

Eerste foto’s na 17 jaar stilstand.

+2
Brambo007
Foto van een Mc-Cormick 423
+1
cyrus-van-gelder
@Brambo007 mooi man!!! Wilde de trekker na 17 jaar stilstand nog een beetje fatsoenlijk aanslaan?
Ik bedoel: heb zelf wel opel kadett B en C opgeknapt. Nieuwe olie erin, koelvloeistof vervangen. Alle slangen goed nakijken op droogte scheuren. Knappe accu erin, en alle filters vervangen. En dan niet vergeten dat oude brandstof er ook uit moest.
Nou dan liepen ze naar een paar keer starten toch wel he? Sommige hadden dan al 40 jaar ergens in een hok gestaan.

Ben dus nieuwsgierig hoe het met deze trekker ging😉😉
Brambo007
@cyrus-van-gelder deze trekker was het oogappeltje van de overleden man van mijn vriendin die hem weer van zijn vader had. Heeft veel liefde in zijn leven gehad. Ik heb het volgende gedaan: Nieuwe olie, filters, koelvloeistof, banden opgepompt en de startmotor gereviseerd. Tractor loopt als een nieuwe. Ik denk dat hij zeker 25 jaar niet meer gewerkt heeft. Ik heb 3 minpuntjes ontdekt. De koppeling is op zijn eind maar misschien is dit nog wel bij te stellen, de brandstofpomp lekt iets en de accu is plat.
+1
cyrus-van-gelder
@Brambo007 Dan heb jij dus echt wel mazzel met deze trekker!! Misschien is de koppeling nog wel op te spannen inderdaad. Je hebt met vloeistoffen/ filter vervangen heel goed gedaan.
Dat de accu naar de klo..is na zolang stilstand is normaal hoor.
Nieuwe koolborstels in de Startmotor zeker? Scheelt enorm.😉😉😉
+1
Brambo007
@cyrus-van-gelder hij was echt goed kapot, bendix ook

Reacties

Towaberg
Dat is een hele mooie trekker 👌
+1
Brambo007
Dank je wel @Towaberg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!