Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Afneembare topstanghouder gecombineerd met kettinghaken voor de frontmaaier ook klaar. ‘t frontgewicht bevalt goed en is goed in balans, je kunt met

Topstanghouder en kettinghaak

+2
frank_mf
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Afneembare topstanghouder gecombineerd met kettinghaken voor de frontmaaier ook klaar. ‘t frontgewicht bevalt goed en is goed in balans, je kunt met een vol set de topstang makkelijk in een ander gat doen zonder dat hij naar voren valt. Is van voren maar een klein beetje zwaarder dan achter de kogels.

Reacties

+2
mf 6150
Keurig gemaakt frank, waarom heb je het eigenlijk zo en geen moedergewicht eraan? Die topstanghouder is nog markt voor ook denk ik? Oudere z'n heffen hebben die niet
+2
frank_mf
Quote Reactie van @mf 6150:
waarom heb je het eigenlijk zo en geen moedergewicht eraan

Omdat al mn moedergewichten en buikgewichten in gebruik zijn (Totaal stuk of 4 sets, maar allemaal aan het kuil aanrijdgewicht).

Dit is bovendien korter op de trekker (gewichten steken geen 20 cm uit) en zo past precies mn grote set 55 kg gewichten ertussen (14x) voor als ik een keer 6 ton of zwaarder rijd met trekkertrek.
+3
frank_mf

(klik om te vergroten)

Kort op de trekker
+4
frank_mf
.

(klik om te vergroten)

Even passen.
+2
wilbertkw
@frank_mf strak en degelijk gemaakt👌👍
+2
JD 6110
Mooi geworden 👍
+1
Johny power
Waar kunnen we een bestelling plaatsen 😉
+2
2850Johndeere6R
Afdeling mooi werk👌🏽

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!