Foto van een Hanomag onbekend/overig. Foto is geplaatst door mf 35x op 29-11-2023 om 17:48:14, met 10 reacties.

Hanomag onbekend/overig

+2
mf 35x
Foto van een Hanomag onbekend/overig

Reacties

+5
mf 35x
Prachtig spul op de welf

(klik om te vergroten)

+3
Kramer U800
@mf 35x Wat een beest van een Hanomag links op de foto. Zijn alle tractoren nog in gebruik?
mf 35x
@Kramer U800 die man deed er een beetje in handelen. Maar van Mf moest die niet veel hebben 🥲. Hij wilde alleen Duitse spullen
Kramer U800
@mf 35x Ok, zo'n 6 cilinder Hanomag lijkt mij ook nog wel wat alleen je ziet ze zo weinig. De meeste hebben een hard werkend bestaan achter de rug. Was deze Hanomag ook te koop?
mf 35x
@Kramer U800 hij handelde er in . Dus kan best dat die te koop staat. Opzig zie je in Duitsland nog best aardig wat oude shovels van hanomag waar ook denk ik zulke 6cyl in zitten.
Kramer U800
@mf 35x Ja dat klopt, wielladers met 6 cilinders hebben ze ook een hoop van gemaakt, of dat ook hetzelfde type motorblok is weet ik niet.
+1
langeslagdiesel
Een C tje.
contitour
Lijkt wel Jansen uit Duiven, staat ook helemaal vol met Hanomag.
contitour
P.s. voor de Duitssprekende onder ons: Dietmar Wischmeyer over Hanomag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!