Afrastering zetten met de Same Sametto 120. 1 cilinder 21 pk, en vier wiel aandrijving.. Foto is geplaatst door wim-same op 03-12-2023 om 17:09:55, met 21 reacties.

Same Sametto 120

+8
wim-same
Afrastering zetten met de Same Sametto 120. 1 cilinder 21 pk, en vier wiel aandrijving.
+4
Towaberg
@wim-same Pascal heeft net dezelfde, alleen in nieuw toestand. Mooier als nieuw zelfs!

Reacties

+3
arnold-arentze
Heb altijd een zwak voor deze trekkertjes😍 ooit……🙈. Is dit dezelfde als je vorig jaar nog heb gehad Wim?
+2
wim-same
@arnold-arentze Ja Arnold, dit was dezelfde Sametto
+2
wim-same
@arnold-arentze Ja Arnold, dit was dezelfde Sametto
+3
a3vandiejen
Prachtige foto.
+3
langeslagdiesel
Mooi lief trekkertje. Heeft al acu zie ik op de foto.
Mooi voor een ploegwedstrijd. Maak je die andere helemaal gek met deze diepteregeling.😉
+4
arnold-arentze
@langeslagdiesel Ik denk dat dit een van de eerste modellen is met de acu. Wat ik overal in de akkerbouw begrijp is dit systeem onnavolgbaar
+3
langeslagdiesel
@arnold-arentze hang er maar een ploeg of kopeg of plantmachine achter. Dan is die prima volgbaar.😉 de trots van Ferguson ging via de topstang. Same kan ploegen zonder topstang of top ketting. Net als een paard. Die heeft ook geen topstang. Met andere woorden. Om met topstangregeling netjes te kunnen ploegen moet je de loop van de ploeg forceren. Anders heb je geen signaal. Daar wordt het nooit beter van.
+3
wim-same
@langeslagdiesel was ook leuk met een hobby trekkertrekje met een Ford. ketting allebij aan de gatenbalk, alleen ik stelde de trekkracht regeling in. ha ha. Hij snapter er niets van, en ik zat met mijn handen niet aan de hefhendel. ha ha
+1
langeslagdiesel
@wim-same ja, dan raakt een Ford boy in de war. Bij ons in de buurt liep een falcon bij een bollenkweker. Deze plante zijn bollen ook op de weerstand regeling. De zelfde machine hing normaal altijd achter een 4 wd trekker om slip te voorkomen. Maar de falcon was 2 wd. Ging super.
+2
ArjenB
Leuk trekkertje wim. Had je deze al of heb jij hem bijgekocht?
+4
yoohan
@ArjenB
Ik denk dat Wim dit trekkertje 2 keer gehad heeft en inmiddels alweer een goed jaar kwijt is.
+1
wim-same
@ArjenB deze foto is van november 2008, in Ruinen
+1
ArjenB
@wim-same al even geleden dus
+4
Samepuppy
Foto is niet in Oudewater volgens mij....
wim-same
@Samepuppy Nee, deze foto is van 2008, nog in Ruinen
+3
yoohan
Prachtige foto met een erg leuk trekkertje.
Deze wagen heb je zeker nog wel? Die in de kapschuur staat. Of althans, hij lijkt erop.
+3
wim-same
@yoohan ja, deze wagen heb ik nog steeds, en is vroeger van dezelfde buurman geweest al waar de Same atlanta 45 van geweest is. met deze wagen en een wagen van pa gingen we stro halen in de polder bij Moerkapelle. op deze wagen gingen 85 balen, en op de wagen van Pa krap 100 balen. en dan met 2 ongeremde wagens achter een trekkertje van 35 of 45 pk. Kan je nu niets meer bij voorstellen.
+1
SJB533
Dit is al een perceel verder van de weg zeker? 🤔
+1
wim-same
@SJB533 dit is een perceel korter naar Hofman, net voor en voorbij de houtwal heb ik later bouwland van gemaakt, met o.a. prei, maar ook zomer tarwe, rogge en brouwgerst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Sametto 120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!