Foto van een John Deere 7810 mooi onland ploegen  👌🏻. Foto is geplaatst door johndeere6910 op 05-12-2023 om 18:19:09, met 17 reacties.

John Deere 7810

+5
johndeere6910
Foto van een John Deere 7810 mooi onland ploegen 👌🏻

Reacties

+1
Fendt926Driver
Poe wat blijf jij met onland ploegen een eind van de bouwvoor af. Je zou zelfs nog achter op dubbellucht kunnen rijden.
Is dat in te stellen?
mdoornekamp
@Fendt926Driver trekker staat ook aardig smal. De afstand kun je wel wat instellen/afstellen denk ik
+1
johndeere6910
@Fendt926Driver klopt ben ik ook erg blij mee zo heb je minder snel dat de trekker begint tedrijven met de natte omstandigheden waar door het ook langer mogelijk is om onland te ploegen
+3
JD3010
@Fendt926Driver Als je dicht op de voor rijdt, rij je die ook te veel in elkaar. Dit lijkt mij ideaal zo . 🙌
Fast Eddy
De grond valt mooi rul.
Is de treklijn makkelijk in te stellen bij dit soort ploegen?
+1
johndeere6910
@Fast Eddy klopt grond is ook super droog onder in en dit is ook mooie grond . Ja de treklijn is wel makkelijk in testellen
Fast Eddy
@johndeere6910

En omstellen van in de voor naar onland? Is dat ook veel werk?
+1
Valtra man
@Fast Eddy dat zal kwestie zijn van de hydraulische cilinder in of uit te schuiven. Op mijn lemken werkt dit allesinds goed en makkelijk zo.
+1
Rene schut
Niet echt goede omstandigheden sneeuw onderploegen is iets waar men hier in de regio huiverig voor is met vorst ploegen is zeer gebruikelijk, de reden is dat men zegt dat je sneeuw deels inkuilt en daardoor de grond langer koud blijft.
+3
johndeere6910
@Rene schut daar hebben wij nog nooit van gehoord 😅lijkt me eerlijk gezegt ook wel beetje onzin Maar kan mischien grond afhankelijk zijn
john deere 7810
@johndeere6910

Zeggen ze hier ook altijd in de buurt. nu zijn wij hier ook over algemeen zandboeren die de herfstdag niet voor het volgende seizoen ploegen.
JD 6110
@Rene schut

Dat hoorde ik vroeger ook al. Alleen deden wij in het voorjaar pas ploegen rond april. Dus dan al minder kans. Of het nadelig is weet ik niet. Dit beetje zal wel mee vallen. In het buitenland ploegen ze er soms een complete paar cm onder, dan word het anders denk ik..
JD3010
@JD 6110 Die sneeuw heeft tijd zat om te ontdooien.
+1
Valtra man
Leuk he, zo rechtop blijven zitten ipv te hangen aan 1 kant. Ik heb het met mijn huidige Valtra nog niet geprobeerd. Het is er gewoon nog niet van gekomen in het voorjaar en veel te nat dit najaar. Maar dit voorjaar wil ik ook gewoon weer onland rijden.
+1
JDFreaky
Hierbij is t recht blijven rijden wel n grotere kunst😜😋
+2
johndeere6910
@JDFreaky haha ja scheelt dat ik gps heb 😎

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!