Op deze foto is Landschapsbeheer Smit (Lisse) × actief met een Valtra A114. Plaatje uit de hoogwerker. De Valtra met hussman h8.

Bovenaanzicht

+3
valmet 605
Op deze foto is Landschapsbeheer Smit (Lisse) × actief met een Valtra A114. Plaatje uit de hoogwerker. De Valtra met hussman h8.
valtradriver
@valmet 605 zaag je alleen de “kleinere takken” er af met de hoogwerker,of zaag je de boom zo gangendeweg mee naar beneden ?
+1
valmet 605
@valtradriver dit is een vormsnoei. Komen een aantal knotten door snoeien in deze boom. (Treurwilg) die moeten elke zoveel jaar worden gedaan. Ik breek ook zo wel hele bomen af als ze niet kunnen vallen

Reacties

BEboer
Kip je deze wagen zijdelings of moet de hakselaar eraf om uit te knippen? Mooie spullen allemaal 👌
mbvaltra
Quote Reactie van @BEboer:
zijdelings

Het is een 3 zijdige kipper. Kan allebeide dus. Maar zijdelings kiepen lijkt mij het makkelijkst.
valmet 605
@BEboer dit is een 3zijde kipper. Met de snipperaar achterop kiep ik naar rechts nu.
Valtra man
Mocht ik van jou zijn, ik zou in deze natte tijden toch afstempelen op grotere platen. Ik heb onlangs nog eentje moeten laten bevrijden die plots scheef was gezakt in de tuin.
valmet 605
@Valtra man als ik denk dat het nodig is.. schuif ik een loopschot onder de poten. Deze hoogwerker gaat niet in storing bij een beetje verzakken.
+1
valmet 605
@Valtra man vandaag hadden we dus een nat plekje. Dan duwen we dus een rijplaat onder een stempel. Ik heb ook een foto van het kiepen erop gezet.
Valtra man
@valmet 605 veiligheid voor alles man!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra A114 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!