Foto van een Schuitemaker Robusta, onderkant ook weer schoon. Is altijd lastig bij te komen met de lans, en met sleutelen ook fijn als alles lekker schoon is

Schuitemaker Robusta

+5
henrikdw
Foto van een Schuitemaker Robusta, onderkant ook weer schoon. Is altijd lastig bij te komen met de lans, en met sleutelen ook fijn als alles lekker schoon is
+1
wim-same
@henrikdw Maar zo gaat het wel mooi.
+1
Baltus_steyr
@henrikdw eerste moment op de kleine foto dacht ik dat de tank achterover gevallen was. 😂 😂 😂
henrikdw
@Baltus_steyr Haha dat is me wel bijna een keer gebeurd, met een lege tank weg gezet met de Vredo omhoog. Dan heeft hij niet veel nodig😉
+1
Baltus_steyr
@henrikdw dat geloof ik best. Hier met de slootsmid is die net niet in evenwicht. Maar als ik hem lomp/ snel verzet met de shovel moet ik er wel aan denken dat ik er een split pen in moet doen ( alleen als de tank schoon leeg is)

Reacties

+1
deJong
Je hebt pennen aan het eind van de lepels zodat die band er niet afschuift?
agroservice
@deJong met die pin op de lepels zal hij de ton ook wel meteen kunnen verzetten…?
henrikdw
@deJong Ja klopt, beide einden van lepels even een pin in gedaan
+2
Hobby boertje
Dat gaat wel mooi zo. Zit er een val beveiliging op de heftruck? Hier ooit eens bijna de klep van de mestrooier in mn nek gehad tijdens het schoonmaken door een gebarste olieslang. Sindsdien overal balken tussen als ik ergens tussen of onder moet.
+2
henrikdw
@Hobby boertje Nee valbeveiliging zit er volgens mij niet op. Heb even een stuk houten gording onder het vorkenbord gezet, je weet nooit wat er gebeurd inderdaad!
+1
jan4072
Het lijkt mij sterk dat er onderin de cilinder van de heftruck geen slangbreukbeveiliging zit. Zelfs in ons kippertrailertje achter de auto zit het. Maar ook bij langzaam zakken kunnen dingen fout gaan. Een extra paal of hoekijzer oid is nooit verkeerd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Robusta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!