Foto van een John Deere 6420, sinds vandaag een nieuwe trekker πŸ€”πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜. Foto is geplaatst door wotan2 op 18-01-2024 om 17:57:31, met 10 reacties.

John Deere 6420

+6
wotan2
Foto van een John Deere 6420, sinds vandaag een nieuwe trekker πŸ€”πŸ˜‰πŸ˜πŸ˜

Reacties

Johny power
Nog geen nieuwe gevonden?
wotan2
@Johny power nee, de vertegenwoordigers lopen de deur nog plat. Op het moment heeft Valtra het beste aanbod.
Ik weet echter nog niet of ik het doorzet, er is nog een andere investering op de proppen gekomen welke mijn voorkeur heeft. En ik kan ook mijn geld maar een keer uitgeven, dus dan moeten we nog maar ff door.
Johny power
@wotan2 Een valtra G serie? Niet merkvast dus?
+2
wotan2
@Johny power Ik rij sinds 2,5 jaar John Deere, dus binding met het merk heb ik (nog) niet. Maar het grote prijs verschil tussen deere en valtra (inderdaad een G) is voor mij echt wel een serieuze overweging om valtra te gaan rijden. Daarnaast viel de proefrit helemaal niet tegen, een valtra g lijkt een trekker zoals ik hem zou willen hebben.
Johny power
@wotan2 Begrijpelijke keuze, zijn mooie compacte voorlader trekkers om te zien!
+3
Fendt280S
@wotan2 hop gewoon knopen door hakken. Of anders doe je maar in de lease. Belasting technisch nogal interessant om in Frankrijk nieuw spul te kopen en oud te verkopen want daar betaal je namelijk geen inkomen belasting over plus msa.
bieske98
@Fendt280S gewoon belasting op de plus value toch? Was hier met de 305 wel zo
+1
Fendt280S
@bieske98
Ik weet niet precies hoe het zit. Maar er zijn belastingsvoordelen bij verkoop van agrarisch materiaal. Kan zijn dat het alleen de msa is.
Albert Peters
Veel plezier er mee

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!