Foto van een Fendt Interieur sturen met joystick, nooit eerder gezien, zal even wennen zijn maar lijkt mij niet verkeert werken??

Fendt stuur joystick

+3
Grazy
Foto van een Fendt Interieur sturen met joystick, nooit eerder gezien, zal even wennen zijn maar lijkt mij niet verkeert werken??
Grazy
+2
SJB533
@Grazy Jammer, dat het Norsk net niet duidelijk te volgen is en er geen ondertiteling bij is 😞
Grazy
@SJB533 Ja, sorry, ik kan het ook nog niet vertalen voor je🙈

Reacties

+6
Fast Eddy
Op een shovel is het wennen maar werkt perfect. De grote Cat shovels die niet op de weg komen hebben zelfs helemaal geen stuurwiel meer en alleen nog maar een joystick om mee te sturen.
+5
arnold-arentze
@Fast Eddy Je kan met de Cat zonder stuur prima de weg uit met de stick, volgens mij word dat wel gedaan
+1
Fast Eddy
@arnold-arentze

Zonder stuur zijn ze toch begrenst?
+2
Mario-fransen
@Fast Eddy de grote cat shovels niet, nou komen die ook niet zomaar op de weg natuurlijk. Er zit ook geen stuur meer in.
Zover ik weet is het in Nederland ook niet goed gekeurd om met een joystick op de weg te rijden.
De Volvo en liebherr shovels bij ons in het bedrijf zijn begrenst op de joystick.
+3
arnold-arentze
@Fast Eddy De Volvo’s kunnen niet in 4 op de cdc. Dacht dat onze cat 962 wel gewoon de maximale snelheid haalt zonder stuur. De joystick van de Cat is ook veel rustiger dan de cdc van Volvo
+1
Fast Eddy
@arnold-arentze

Ik dacht dat het vanwege de veiligheid niet harder dan 15 of 20 kmh mag. Maar als jij zegt dat ze ahrder kunnen is dat zo. Jij werkt er immers mee.
+6
MF 2725
@Fast Eddy Ik werk met de Liebherr shovels bij ons op het werk ook liever met de joystick dan met het stuur. Veel relaxter en beter voor arm en schouder.
+2
maikwolsink
Fendt/mf heeft dit ook op de ideal combines dus helemaal vreemd is het hun ook niet.
En die machines lopen ook gewoon full speed over de weg
+3
A.H.S.
Ziet er relaxed uit 👍
Lijkt mij wel ideaal,zelf ook wel eens last van arm en schouder gekregen aan het einde van het maaiseizoen met de Roberine F3.
We hadden ook een Iseki trekkertje voor egaliseren/zaaien,toen die vervangen werdt, bleek die nieuwe 1 stuuromwenteling meer te maken van uiterst links naar rechts.
Daar heb ik eerst ook flink spierpijn van gehad 😞
Een F16 besturen ze toch ook met een joystick 😉 ,alleen is dat een vaste drukgevoelige versie,geloof ik 🙄
+6
radium45
Quote Reactie van @A.H.S.:
Een F16 besturen ze toch ook met een joystick
😬 Ik heb onlangs de nieuwste TopGun film nog weer gezien. Dan is zo,n stuurknuppel toch wel handig zo aan de beelden te zien.
MF 2725
@radium45 😂 Het is film hè.
+1
radium45
@MF 2725 ja maar toch...
+2
Fast Eddy
@A.H.S.

Een paar John Deere trekkers op mijn werk hebben het snelle sturen. Dat werkt super met manoeuvreren.
+3
catfan55
Ik heb altijd het idee gehad om te doen op de JD knik trekkers die de kuil aanrijden. In NL veel mee gewerkt op Volvo shovels en voor sommige werk lijkt het mij prachtig, zoals kuil satijnen.
Volgens mij moet het mogelijk zijn via de GPS kant van de trekker. Bij een idee is het gebleven want mijn electronics kennis stopt bij een paar extra werklampen monteren 😂
varken
@catfan55
Denk dat als je je verdiept in aog gps t wel lukt
catfan55
@varken waarschijnlijk wel, maar we zullen het nooit zeker weten denk ik 😂
+1
Fast Eddy
@catfan55

Datzelfde doet Fendt nu ook. Die maken ook gebruik van de mogelijkheden van het gps pakket. Je moet alleen even een techneut vinden die het voor jou kan aansluiten.
+3
lucas712
@Fast Eddy op onze 822 is omkeer opgebouwd die sturen we dan ook met een joystick via het GPS ventiel werkt super en trekker blijft origineel
+1
Fast Eddy
@lucas712

Dan zijn dat soort voorbereidingen ideaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!